Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavinė

Perception

Kavinė Ši maža šilto medinio stiliaus kavinė įsikūrusi sankryžos kampe ramiame rajone. Centralizuota atviro paruošimo zona suteikia švarią ir didelę barista pasirodymo patirtį lankytojams visur, kur yra baro kėdė ar stalas kavinėje. Lubų objektas, pavadintas „Shading tree“, prasideda nuo užpakalinės paruošimo zonos pusės ir apima kliento zoną, kad sukurtų visą šios kavinės atmosferą. Tai suteikia neįprastą erdvinį efektą lankytojams, taip pat tampa terpe žmonėms, kurie nori pasimesti mintimis su skonio kava.

Viešoji Lauko Sodo Kėdė

Para

Viešoji Lauko Sodo Kėdė „Para“ - tai viešų lauko kėdžių rinkinys, sukurtas tam, kad lauko sąlygomis būtų suvaržytas lankstumas. Kėdžių komplektas, pasižymintis išskirtinai simetriška forma ir visiškai nukrypstantis nuo įprasto kėdžių dizaino būdingo vizualinio balanso. Įkvėptas paprastos sūpynės formos, šis lauko kėdžių komplektas yra drąsus, modernus ir sveikina sąveiką. Abu su sunkiu svertiniu dugnu „Para A“ palaiko 360 sukimąsi aplink savo pagrindą, o „Para B“ palaiko dvikryptį vartymą.

Stalas

Grid

Stalas „Grid“ yra lentelė, sukurta iš tinklelio sistemos, įkvėptos tradicinės Kinijos architektūros, kur įvairiose pastato vietose naudojama medinė konstrukcija, vadinama „Dougong“ („Dou Gong“). Naudojant tradicinę tarpusavyje susijungiančią medžio konstrukciją, stalo surinkimas taip pat yra procesas, kai mokomasi apie struktūrą ir patiriama istorija. Atraminė konstrukcija (Dou Gong) yra pagaminta iš modulinių dalių, kurias galima lengvai išardyti, nes jas reikia laikyti.

Baldų Serija

Sama

Baldų Serija „Sama“ yra autentiška baldų serija, teikianti funkcionalumą, emocinę patirtį ir unikalumą per minimalias, praktiškas formas ir stiprų vizualinį efektą. Kultūrinis įkvėpimas, kilęs iš sūkuriuojančių kostiumų, dėvėtų Sama apeigose, poezijos, jo dizainas iš naujo interpretuojamas žaidžiant kūginę geometriją ir metalo lenkimo techniką. Skulptūrinė serijos laikysena derinama su medžiagų, formų ir gamybos būdų paprastumu, kad būtų galima pasiūlyti funkcionalų & amp; estetinė nauda. Rezultatas yra moderni baldų serija, suteikianti išskirtinį prisilietimą prie gyvenamųjų patalpų.

Žiedas

Dancing Pearls

Žiedas Šokantys perlai tarp riaumojančių jūros bangų, tai yra vandenyno ir perlų įkvėpimo rezultatas ir tai yra 3D modelio žiedas. Šis žiedas sukurtas derinant auksą ir spalvingus perlus su specialia struktūra, įgyvendinančiu perlų judėjimą tarp riaumojančių vandenyno bangų. Vamzdžio skersmuo pasirinktas gero dydžio, todėl dizainas yra pakankamai tvirtas, kad modelį būtų galima pagaminti.

Kačių Lova

Catzz

Kačių Lova Kuriant „Catzz“ kačių lovą, įkvėpimo sėmėsi tiek iš kačių, tiek iš savininkų poreikių ir poreikio sujungti funkciją, paprastumą ir grožį. Stebint kates, jų unikalios geometrinės savybės įkvėpė švarią ir atpažįstamą formą. Kai kurie būdingi elgesio modeliai (pvz., Ausų judesiai) buvo įtraukti į katės vartotojo patirtį. Be to, turint omenyje savininkus, buvo siekiama sukurti baldą, kurį jie galėtų pritaikyti ir išdidžiai demonstruoti. Be to, buvo svarbu užtikrinti lengvą priežiūrą. Visa tai leidžia aptakus, geometrinis dizainas ir modulinė struktūra.