Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Odontologijos Klinika

Clinique ii

Odontologijos Klinika „Clinique ii“ yra privati ortodontinės klinikos nuomonės formuotojui ir šviesuoliui, kuris taiko ir tiria pažangiausias savo disciplinos technikas ir medžiagas. Architektai sumanė implanto koncepciją, pagrįstą tipišku ortodontiniu didelio tikslumo medicinos prietaisų naudojimu, kaip dizaino principą visoje erdvėje. Vidiniai sienų paviršiai ir baldai sklandžiai susilieja į baltą apvalkalą, kuriame yra geltonos spalvos korianas, kuriame implantuojamos pažangiausios medicinos technologijos.

Megalopolis X Shenzhen Super Būstinė

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Būstinė „Megalopolis X“ bus naujas centras didesnės įlankos širdyje, netoli sienos tarp Honkongo ir Šenzeno. Bendrajame plane integruota architektūra su pėsčiųjų tinklais, parkais ir viešosiomis erdvėmis. Planuojami antžeminiai ir požeminiai transporto tinklai, maksimaliai padidinant susisiekimą mieste. Požeminis tvarios infrastruktūros tinklas užtikrins vientisą centralizuoto vėsinimo ir automatinio atliekų apdorojimo sistemas. Siekiama sukurti kūrybinio bendrojo plano struktūrą, kaip bus kuriami miestai ateityje.

Drugelio Pakaba

Butterfly

Drugelio Pakaba Drugelio pakaba gavo savo pavadinimą dėl savo panašumo į skraidančio drugelio formą. Dėl atskirtų komponentų dizaino tai yra minimalistiniai baldai, kuriuos patogu surinkti. Naudotojai gali greitai surinkti pakabą plikomis rankomis. Kai reikia judėti, patogu transportuoti išardžius. Diegimas vyksta tik dviem etapais: 1. sudekite abu rėmus, kad būtų X; ir padarykite deimantų formos rėmus iš abiejų pusių persidengiančius. 2. įstumkite medinį gabalą per uždengtus rombų formos rėmus iš abiejų pusių, kad laikytumėte rėmus

Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras

Medieval Rethink

Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras Viduramžių Rethink buvo atsakymas į privačią komisiją pastatyti kultūros centrą mažam neatskleistam kaimui Guangdongo provincijoje, datuojamam 900 metų Dainų dinastija. Keturių aukštų, 7000 kv. M ploto plotas yra sutelktas į senovinį uolieną, vadinamą Ding Qi akmeniu, kuris yra kaimo kilmės simbolis. Projekto koncepcija grindžiama senovės kaimo istorijos ir kultūros pristatymu, susiejant senąjį ir naująjį. Kultūros centras yra senovės kaimo aiškinimas ir transformacija į šiuolaikinę architektūrą.

Pardavimo Centras

Feiliyundi

Pardavimo Centras Geras projektavimo darbas sužadins žmonių emocijas. Dizaineris iššoko iš tradicinio stiliaus atminties ir įneša naujos patirties į nuostabią ir futuristinę erdvės struktūrą. Įsitraukianti į aplinką tausojančią patirtį kurianti salė pastatyta kruopščiai išdėstant menines instaliacijas, užtikrinant aiškų erdvės judėjimą ir dekoratyvinį paviršių, padengtą medžiagomis ir spalvomis. Būti joje yra ne tik sugrįžimas į gamtą, bet ir naudinga kelionė.

Gartraukis

Black Hole Hood

Gartraukis Šis asortimento gaubtas, kurį įkvėpė „Black Hole“ ir „Worm Hole“, daro produktą gražia ir modernia forma, kuri sukelia emocinius jausmus ir yra prieinama. Tai sukuria emocines akimirkas ir lengvą naudojimą gaminant maistą. Jis yra lengvas, lengvai montuojamas, lengvai valomas ir skirtas šiuolaikinėms „iland“ virtuvėms.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.