Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavinė

Hunters Roots

Kavinė Reaguojant į šiuolaikišką, švarų estetiką, buvo sukurtas interjeras, kurį įkvėpė abstrakčios formos medinės vaisių dėžutės. Dėžutės užpildo erdves ir sukuria svaiginančią, beveik olą primenančią skulptūrinę formą, tačiau tokią, kuri būtų pagaminta iš paprastų ir tiesių geometrinių formų. Rezultatas - švari ir kontroliuojama erdvinė patirtis. Protingas dizainas taip pat padidina ribotą erdvę, praktinius įrenginius paversdamas dekoratyvinėmis savybėmis. Šviestuvai, spintelės ir lentynos prisideda prie dizaino idėjos ir skulptūrinio vaizdo.

Aptarnavimo Biuras

Miyajima Insurance

Aptarnavimo Biuras Projekto idėja yra „sujungti biurą su miestu“ pasinaudojant aplinka. Svetainė yra toje vietoje, kur apžvelgiamas miestas. Tam pasiekti yra tunelio formos erdvė, einanti per įėjimo vartus iki biuro erdvės galo. Medinė lubų linija ir juodas tarpas, kuriame įmontuoti šviestuvai ir oro kondicionieriai, pabrėžia kryptį į miestą.

Minkštos Akustinės Plokštės

University of Melbourne - Arts West

Minkštos Akustinės Plokštės Mūsų užduotis buvo tiekti ir sumontuoti daugybę įvairaus dydžio, kampo ir formos audinių apvyniotų akustinių plokščių. Pradiniuose prototipuose pasikeitė ir dizainas, ir fizinės priemonės montuoti ir pakabinti šias plokštes nuo sienų, lubų ir laiptų apačios. Būtent tada mes supratome, kad dabartinės patentuotos lubų plokščių pakabinimo sistemos nėra tinkamos mūsų poreikiams, ir mes sukūrėme savo.

Restoranas

Yuyuyu

Restoranas Šiandien Kinijos rinkoje yra gana daug šių mišrių šiuolaikinių dizainų, paprastai pagrįstų tradiciniais dizainais, tačiau turintys modernių medžiagų ar naujų išraiškų. „Yuyuyu“ yra kinų restoranas, dizaineriai sukūrė naują būdą, kaip išreikšti rytietišką dizainą, naują instaliaciją, susidedančią iš linijų ir taškų, kurie pratęsiami nuo durų iki restorano vidaus. Keičiantis laikams, keičiasi ir žmonių estetinis vertinimas. Šiuolaikiniam Rytų dizainui labai reikia naujovių.

Restoranas

Yucoo

Restoranas Palaipsniui tobulėjant estetikai ir keičiantis estetiniams žmogaus pokyčiams, modernus stilius, pabrėžiantis save ir individualumą, tapo svarbiais dizaino elementais. Šis atvejis yra restoranas, dizaineris nori vartotojams sukurti jaunatvišką erdvės įspūdį. Šviesiai mėlyni, pilki ir žali augalai sukuria natūralų jaukumą ir atsitiktinumą erdvėje. Iš rankomis austo rotango ir metalo pagaminta liustra paaiškina žmogaus ir gamtos susidūrimą, parodydama viso restorano gyvybingumą.

Parduotuvė

Formal Wear

Parduotuvė Vyriškų drabužių parduotuvės dažnai siūlo neutralų interjerą, kuris neigiamai veikia lankytojų nuotaiką ir todėl sumažina pardavimo procentą. Norint pritraukti žmones ne tik apsilankyti parduotuvė, bet ir nusipirkti ten pristatomų gaminių, erdvė turėtų įkvėpti ir nudžiuginti. Štai kodėl šios parduotuvės dizainas naudoja specialias siuvimo meistriškumo įkvėptas savybes ir skirtingas detales, kurios pritrauks dėmesį ir skleis gerą nuotaiką. Į dvi zonas padalintas atviros erdvės išdėstymas taip pat skirtas klientams laisvai apsipirkti.