Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Ligoninė

Warm Transparency

Ligoninė Paprastai ligoninė paprastai yra erdvė, kurios natūrali spalva ar medžiaga yra prastos dėl dirbtinės struktūros medžiagos, siekiant pagerinti funkcionalumą ir efektyvumą. Todėl pacientai jaučia, kad yra atskirti nuo savo kasdienio gyvenimo. Reikėtų atsižvelgti į patogią aplinką, kurioje pacientai galėtų praleisti ir be streso. TSC architektai suteikia atvirą, patogią erdvę, nustatydami L formos atvirų lubų erdvę ir didelius karnizus naudodami daugybę medienos medžiagų. Šiltas šios architektūros skaidrumas sieja žmones ir medicinos tarnybas.

Gyvenamasis Namas

Slabs House

Gyvenamasis Namas Plokštės namas buvo suprojektuotas taip, kad būtų galima derinti statybines medžiagas, derinant medieną, betoną ir plieną. Dizainas yra iš karto hipermodernus, tačiau atsargus. Didžiuliai langai yra tiesioginis židinio taškas, tačiau betoninėmis plokštėmis jie yra apsaugoti nuo oro sąlygų ir gatvės vaizdo. Sode yra labai daug žemės, tiek pirmame aukšte, ir tai leidžia gyventojams jaustis susijusiais su gamta, nes jie sąveikauja su turtu, sukurdami unikalų srautą judant nuo įėjimo į gyvenamąsias zonas.

Namas

VH Green

Namas Namas yra žalios spalvos tiek planinis, tiek stereoskopinis, kad būtų sukurta gera aplinka ir gyventojams, ir miestui. Saulėtame Azijos regione „Breeze Soleil“ naudojant šią žalią yra labai efektyvus mąstymo būdas. Galima gauti ne tik saulės užuolaidos vasarą funkciją, bet ir apsaugoti privatumą, išvengti gatvės triukšmo ir aušinimo efektą sukeliant automatinį drėkinimą.

Bažnyčia

Mary Help of Christian Church

Bažnyčia Atsižvelgiant į katalikų bendruomenės plėtrą ir turistų gausėjimą Samui saloje, Suratthani. Marijos Pagalba krikščionių bažnyčios išorėje buvo suprojektuota kartu su meldžiamosiomis rankomis, kampo sparnais ir Šventosios Dvasios spinduliais. Vidinė erdvė, saugumas kaip motinos įsčiose. Naudojant ilgą ir siaurą šviesos tuštumą ir didelį šviesos izoliacijos betoninį sparną, einantį per šviesos tuštumą, buvo pastatytas šešėlis, kuris laikui bėgant keičiasi, tačiau išlaiko interjero komfortą. Sumažinkite simbolinę dekoraciją ir natūralios medžiagos naudojimą kaip nuolankią ramybę melsdamiesi.

Gyvenamasis Namas

Abstract House

Gyvenamasis Namas Rezidencija naudojasi šiuolaikiška estetika, išlaikydama centrinį kiemą, kuris skatina tradicinę Kuveito praktiką statant namus. Čia rezidencijai leidžiama nesigilinant pripažinti praeitį ir dabartį. Vandens ypatybė pagrindinių durų laipteliais pasvirusi į išorę, stiklas nuo grindų iki lubų padeda išlaikyti erdves atviresnes, vartotojams suteikiant galimybę be pastangų pereiti tarp išorės ir vidaus, praeities ir dabarties.

Restoranas

Chuans Kitchen II

Restoranas „Chuan's Kitchen II“, kurioje kaip terpė laikomi Sičuano Yingjingo juodieji indai ir iš metro pagamintos žemės dirbamos žemės medžiagos, yra eksperimentinis restoranas, pastatytas remiantis šiuolaikiniu tradicinio liaudies meno eksperimentu. Išklausęs medžiagų ribas ir tyrinėdamas šiuolaikinę tradicinio liaudies meno formą, „Infinity Mind“ ištraukė tarpiklius, išmestus po to, kai buvo sudegintas Yingjing juodasis fajansas, ir panaudojo juos kaip pagrindinį puošybos elementą „Chuan's Kitchen II“.