Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biuras

Phuket VIP Mercury

Biuras Remdamasi atvirumo ir nuodugnaus prekės ženklo tyrinėjimais, ištyrė dizainą ir sukūrė vizualinį vizualumo išplėtimo ir prekės ženklo pasakojimo integravimą su planeta kaip pagrindiniu kūrybiniu elementu. Plane buvo išspręstos šios trys naujos vizualinės minties problemos: Erdvės atvirumo ir funkcijų pusiausvyra; Erdvės funkcinių sričių padalijimas ir derinimas; Pagrindinio erdvinio stiliaus dėsningumas ir kaita.

Paroda

LuYu

Paroda Menas daro įtaką gyvenimui, o gyvenimas giliai atspindi ir interpretuoja meną. Atstumas tarp meno ir gyvenimo gali būti kasdienis į darbą ir atgal. Jei atsargiai valgote kiekvieną patiekalą, savo gyvenimą galite paversti menu. Dizainerio kūryba taip pat yra menas, kuris gaminamas pagal jo paties mintis. Technika yra įrankiai, o išraiškos yra rezultatai. Tik turint minčių, bus tikrai gerų darbų.

Gyvenamojo Namo Fojė Ir Holas

Light Music

Gyvenamojo Namo Fojė Ir Holas Dėl lengvosios muzikos, gyvenamojo fojė ir holo dizaino, Armand Graham ir Aaron Yassin iš Niujorko įsikūrusios „A + A“ studijos norėjo sujungti erdvę su dinamine Adamso Morgano kaimynystėje Vašingtone, kur naktinis gyvenimas ir muzikos scena, pradedant džiazu. „Go-go to punk rock“ ir elektroniniai dalykai visada buvo svarbiausi dalykai. Tai yra jų kūrybinis įkvėpimas; rezultatas yra unikali erdvė, kurioje derinami pažangiausi skaitmeninio pagaminimo metodai su tradiciniais amatininkystės metodais, kad būtų sukurtas svaiginantis pasaulis su savo pulsu ir ritmu, kuris pagerbia gyvybingą originalią DC muziką.

Komercinis Interjeras

Nest

Komercinis Interjeras Grindą dalijasi du unikalūs specialistai-advokatai ir architektai, kurie reikalauja įvairių hierarchinių nurodymų. Elementų pasirinkimas ir detalizavimas buvo siekis išlaikyti bendrą išvaizdą pagrįstą, žemišką ir atgaivinti vietos meniškumą bei statybines medžiagas. Ekologiškų medžiagų sumaišymą ir naudojimą, angų dydį - visa tai paskatino priminti vietos klimatą, kad būtų sukurta palanki aplinka, kad būtų sužadinta prarasta praktika, kartu formuojant tvarią praktiką.

Viešbutis

LiHao

Viešbutis Grįžimas į gamtą, miesto kultūros stotį. Sukurkite rafinuotą gyvenimo būdą. Išskirtinai mėgaukitės tylia ir ramia. Viešbutis įsikūręs triukšmingoje Baodingo aukštųjų technologijų plėtros zonos vietoje. Dizaineris iš naujo apibrėžė miesto kurorto viešbutį holistiniu mąstymu iš naujo suderindamas supančią aplinką, architektūrą, kraštovaizdį ir interjerą, kad sukurtų rafinuotą, natūralią ir patogią viešbučio erdvę. Tegul verslo keliautojai jaučiasi klestintys ramiai, pavogdami pusdienį laisvalaikio.

Pardavimo Biurai

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pardavimo Biurai Kai vandens paviršius yra veidrodis, pastato vaizdas aukštyje yra aukščiau; kai skulptūra ir sodinimas yra elementai, vandens susidomėjimas formuojamas puošybos būdu; sodinant plūduriuojančius fontanus ir keičiant meninius žiburius, susidomėjimas susidaro. ; Vandeniui, kaip sielai, meno ir funkcijos derinys yra išvedamas per erdvės posūkio tašką; platus baseinas, saulės spinduliuose, vandens bangos, skaidrus ir skaidrus, šviečiantis, per šviesų vandenį, aiškiai mato kiekvienos plytelės požiūrį, atrodo, kad ji taip pat apskritai valo žmogaus protą.