Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dizainerio Stalas

Curly

Dizainerio Stalas Šį universalų stalą suprojektavo „Bean Buro“ principo dizaineriai Kenny Kinugasa-Tsui ir Lorene Faure. Jis veikia kaip pagrindinis interjero elementas. Bendra forma pilna žaismingų vingiuotų kreivių, kurios dramatiškai kontrastuoja su tradicinėmis formaliomis simetriškomis lentelėmis, todėl ji išsiskiria kaip skulptūrinis kūrinys, norint privilioti ir bendrauti su vartotojais. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad kreivės yra atsitiktinės, tačiau kiekviena kreivė buvo kruopščiai suprojektuota taip, kad skatintų sėdėjimo vietų įvairovę ir socialinę sąveiką.

Projekto pavadinimas : Curly , Dizainerių vardas : Bean Buro, Kliento vardas : Bean Buro.

Curly  Dizainerio Stalas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.