Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Etiketės

Propeller

Etiketės Sraigtas yra įvairių pasaulio šalių dvasių rinkinys, susietas su kelionių lėktuvu tema ir pilotas-keliautojas kaip prekės ženklo veikėjas. Kiekvienos rūšies gėrimo ypatybės atskleidžiamos daugybe iliustracijų, užrašais, primenančiais aviacijos ženklelius, ir eskizais, kurie yra kokteilių receptai. Įvairialypis dizainas papildytas įvairiais spalvotos folijos tonais, skirtingais lakais, raštais ir įspaudais.

Projekto pavadinimas : Propeller, Dizainerių vardas : Asta Kauspedaite, Kliento vardas : Stumbras.

Propeller Etiketės

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.