Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavos Staliukas Ir Pietų Stalas

Air table

Kavos Staliukas Ir Pietų Stalas Tai, kaip lengvai galima pereiti nuo žemo kavos stalo prie visiško valgomojo stalo ar net stalo, yra gana įdomi. Metalinius vamzdžius sukant galima nustatyti į dvi skirtingas padėtis. Medinės lentos pasukamos vyriais, kurie leidžia padidinti stalo paviršių. Šio baldo pavadinimas įkvėpė „MacBook Air“ dėl jo lengvo jausmo tiek fiziškai, tiek vizualiai.

Projekto pavadinimas : Air table, Dizainerių vardas : Claudio Sibille, Kliento vardas : M3 Claudio Sibille.

Air table Kavos Staliukas Ir Pietų Stalas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.