Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kombinuotas Užrakto Krepšys

The Colored Lock Bag

Kombinuotas Užrakto Krepšys „Spyna“ yra spalvota kombinuota spyna. Žmonės gali atidaryti maišą su spalvų atitikmenimis, ne tik skaičiais. Šie madingi aksesuarai naudojami rankinėms. Gali būti gaminami įvairūs rankinių išoriniai dizainai ir žmonės gali atpažinti šiuos maišus spalvotu kombinuoto užrakto parašu. Norėdami individualizuoti asmenis, vartotojai patys sukuria savo spalvų slaptažodį. Norint sėkmingai įgyvendinti šį projektą, buvo naudojama daugybė gamybos būdų, tokių kaip oro praplovimas, odos apdorojimas, spalvų sluoksniavimas ir kt. Tiesioginis dizaineris ir gamintojas yra Jiwon, Shin.

Projekto pavadinimas : The Colored Lock Bag, Dizainerių vardas : jiwon, Shin., Kliento vardas : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Kombinuotas Užrakto Krepšys

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.