Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Firmos Identitetas

Glazov

Firmos Identitetas „Glazovas“ yra baldų fabrikas to paties pavadinimo mieste. Gamykla gamina nebrangius baldus. Kadangi tokių baldų dizainas yra gana bendro pobūdžio, buvo nuspręsta komunikacijos koncepciją pagrįsti originaliomis „medinėmis“ 3D raidėmis, žodžiai, sudaryti iš tokių raidžių, simbolizuoja baldų komplektus. Laiškai sudaro žodžius „baldai“, „miegamasis“ ir pan. Ar kolekcijos pavadinimus, jie išdėstomi taip, kad primena baldų elementus. Apibūdintos 3D raidės yra panašios į baldų schemas ir gali būti naudojamos ant kanceliarinių gaminių ar ant fotografinio fono prekės ženklui atpažinti.

Projekto pavadinimas : Glazov, Dizainerių vardas : Mikhail Puzakov, Kliento vardas : Glazov furniture factory.

Glazov Firmos Identitetas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.