Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Darbo Vieta

Dava

Darbo Vieta „Dava“ sukurta atvirų kosminių biurų, mokyklų ir universitetų, kur svarbūs tylūs ir koncentruoti darbo etapai. Moduliai sumažina akustinius ir regos sutrikimus. Dėl savo trikampio formos baldai efektyviai naudoja erdvę ir suteikia galimybę pasirinkti įvairius išdėstymo variantus. Dava medžiagos yra WPC ir vilnos veltinis, kurie abu yra biologiškai skaidūs. Įskiepinė sistema pritvirtina abi sienas prie stalviršio ir pabrėžia gamybos ir tvarkymo paprastumą.

Gyvenamasis Namas

Brooklyn Luxury

Gyvenamasis Namas Įkvėptas kliento aistros turtingoms istorinėms rezidencijoms, šis projektas atspindi funkcionalizmo ir tradicijos pritaikymą dabarties ketinimams. Taigi buvo pasirinktas klasikinis stilius, pritaikytas ir stilizuotas atsižvelgiant į šiuolaikinio dizaino ir modernių technologijų kanonus, geros kokybės naujos medžiagos prisidėjo prie šio projekto sukūrimo - tikro Niujorko architektūros brangakmenio. Numatomos išlaidos viršys 5 milijonus JAV dolerių, leis sukurti stilingą ir turtingą interjerą, tačiau kartu ir funkcionalų bei patogų.

Išmanieji Baldai

Fluid Cube and Snake

Išmanieji Baldai „Hello Wood“ sukūrė lauko baldų seriją su intelektualiomis funkcijomis, skirtomis bendruomenės erdvėms. Įsivaizduodami viešųjų baldų žanrą, jie suprojektavo vizualiai patrauklius ir funkcionalius įrenginius su apšvietimo sistema ir USB lizdais, kuriems reikėjo integruoti saulės baterijas ir baterijas. Gyvatė yra modulinė struktūra; jo elementai yra kintami, kad tiktų nurodytai svetainei. „Fluid Cube“ yra fiksuotas įrenginys su stikliniu viršumi, kuriame yra saulės elementai. Studija mano, kad dizaino tikslas yra paversti kasdienius daiktus meiliais objektais.

Pietų Stalas

Augusta

Pietų Stalas „Augusta“ iš naujo interpretuoja klasikinį pietų stalą. Atstovaudamas prieš mus einančioms kartoms, atrodo, kad dizainas išaugs iš nematomos šaknies. Stalo kojos yra orientuotos į šią bendrą šerdį, siekdamos išlaikyti knygą atitinkantį stalviršį. Natūrali europinė riešutmedžio mediena buvo pasirinkta dėl jos išminties ir augimo prasmės. Mediena, kurią paprastai išmeta baldų gamintojai, naudojama problemoms spręsti. Mazgai, įtrūkimai, vėjas sudrebina ir nepakartojami sūkuriai pasakoja medžio gyvenimo istoriją. Medienos unikalumas leidžia šią istoriją išgyventi iš šeimos palikimo baldo.

Kosmetikos Pakuotės

Clive

Kosmetikos Pakuotės „Clive“ kosmetikos pakuotės koncepcija gimė skirtinga. Jonathanas ne tik nenorėjo sukurti dar vieno kosmetikos prekės ženklo su įprastais produktais. Nusprendęs ištirti daugiau jautrumo ir šiek tiek daugiau nei tiki asmeninės priežiūros prasme, jis siekia vieno pagrindinio tikslo. Kūno ir proto pusiausvyra. Dėl Havajų įkvėpto dizaino, atogrąžų lapų derinio, jūros tonalumo ir lytėjimo pakuočių patirtimi galite mėgautis atsipalaidavimu ir ramybe. Šis derinys leidžia pritaikyti tos vietos patirtį dizaine.

Biuras

Studio Atelier11

Biuras Pastatas buvo paremtas „trikampiu“ su stipriausiu originalios geometrinės formos vaizdiniu. Jei pažvelgiate žemyn iš aukštos vietos, galite pamatyti iš viso penkis skirtingus trikampius. Skirtingo dydžio trikampių derinys reiškia, kad „žmogus“ ir „gamta“ vaidina vietą, kur susitinka.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.