Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kompiuterio Pelė

Snowball

Kompiuterio Pelė Sniego kamuolys yra skirtas veikti atvirkščiai, atsižvelgiant į įprastą pelės naudojimą. Įrenginys turi paprastą, bet patrauklią formą, užpildytą unikaliu valdymo bloku, jį galima pritaikyti ir pagal alternatyvius dėklus, ir vadovaujančio skyriaus spalvų variantus, taip pat pagal skirtingas funkcijas, kurioms naudingas dizainas ir veikimo principas. Įdiegtoje vidaus sistemoje, kurioje yra du optiniai sekimo įtaisai, Sniego gniūžtės takelių paviršius yra dviem statmenomis plokštumomis. Ši galimybė atlaisvina naudojimą, visiškai pritaikant vartotojo patirtį.

Projekto pavadinimas : Snowball, Dizainerių vardas : Hakan Orel, Kliento vardas : .

Snowball Kompiuterio Pelė

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.