Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
„Pitch + Roll + Gps“ Įrenginys

Trail Ranger

„Pitch + Roll + Gps“ Įrenginys Kodėl takų žemėlapiai plokšti, kai takų nėra? „Trail Ranger“ yra pirmoji pasaulyje koncepcija, leidžianti užfiksuoti visureigio transporto priemonės pakilimo, nusileidimo ir riedėjimo kampus GPS žemėlapyje ir pasidalinti ja su kitais visureigiais visame pasaulyje. Naudodama mūsų „AXYZ-maps“ platformą, „Trail Ranger“ taip pat suteikia jums pritaikytą perspėjimo perspėjimo signalą, kai jūsų įrenginys pasviro per daug pavojingai. Dabar parodykite pasauliui beprotiškus kampus, kuriuos užkariavote! Nes jūsų pasaulis nėra plokščias! Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Trail Ranger“ ir atsisiųsti kaip „iPhone“ / „iPad“ programą, apsilankykite šiuo adresu: http://puckerfactors.com/trailranger

Projekto pavadinimas : Trail Ranger, Dizainerių vardas : Anjan Cariappa M M, Kliento vardas : Muckati SDD.

Trail Ranger „Pitch + Roll + Gps“ Įrenginys

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.