Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Auganti Lempa

BB Little Garden

Auganti Lempa Šis projektas siūlo paremti šį naują vartojimo būdą, suteikiantį pilnesnį juslinį maisto gaminimo patirtį. „BB Little Garden“ yra spinduliuotė auganti lempa, norinti iš naujo aplankyti aromatinių augalų vietą virtuvėje. Tai yra aiškių linijų tomas, kaip tikras minimalistinis objektas. Aptakus dizainas buvo ypač ištirtas, kad būtų galima pritaikyti įvairiose patalpų sąlygose ir suteikti ypatingą dėmesį virtuvei. BB Mažasis sodas yra augalų pagrindas, jo gryna linija juos padidina ir netrikdo skaitymo.

Projekto pavadinimas : BB Little Garden, Dizainerių vardas : Martouzet François-Xavier, Kliento vardas : Hall Design.

BB Little Garden Auganti Lempa

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.