Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Paspauskite, Kad Išstumtumėte Elektros Kištukus

The GAN Switch

Paspauskite, Kad Išstumtumėte Elektros Kištukus Paprastai, jei kas nors norėtų ištraukti elektros kištuką, jam tektų išjungti maitinimą ir ištraukti jį atidžiai suvartojant daug energijos. Ši idėjinė, bet matoma idėja leidžia tik vienu pirštu atlikti visą darbą. Įjungimo / išjungimo jungiklis, kuris taip pat yra mygtukas ištraukti iš kištuko, padeda pasakyti, ar kištukas prijungtas prie maitinimo šaltinio, ar ne.

Projekto pavadinimas : The GAN Switch, Dizainerių vardas : Tay Meng Kiat Nicholas, Kliento vardas : .

The GAN Switch Paspauskite, Kad Išstumtumėte Elektros Kištukus

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.