Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Namų Ir Biuro Baldai

Flying Table

Namų Ir Biuro Baldai Unikalūs baldai, teikiantys džiaugsmo. Tiesiog gaminti. Duokite judesiui iliuziją. Jokio kito analogo šiems baldams. Iš pirmo žvilgsnio galima įsivaizduoti, kad stalas nestovės ir iškart kris žemyn, tačiau, sujungus tris pagrindines detales: metalinį rėmą, spintelę su stalčiais ir stalo viršų, konstrukcija tapo stabili ir kieta. Ši idėja gali būti naudojama su spintele, gaubtu ir kitais daiktais. Visi produktai suteiks skraidančią iliuziją.

Projekto pavadinimas : Flying Table, Dizainerių vardas : Viktor Kovtun, Kliento vardas : Xo-Xo-L design.

Flying Table Namų Ir Biuro Baldai

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.