Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Komoda

Furniture of positive emotions

Komoda Tai yra komoda, kuri susideda iš dviejų skirtingų gaminių - komoda su durimis ir komoda su stalčiais. Dėl neįprastų durų komoda tapo visiškai funkcionali, o durų atidarymas yra tarsi krabas su atidarytomis nagomis. Unikalūs baldai, teikiantys džiaugsmo. Tiesiog gaminti. Duokite judesiui iliuziją. Jokio kito analogo šiems baldams.

Projekto pavadinimas : Furniture of positive emotions, Dizainerių vardas : Viktor Kovtun, Kliento vardas : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Komoda

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.