Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kūrybinis Rekonstravimas

Redefinition

Kūrybinis Rekonstravimas Projekto užduotis buvo išlaikyti kalnų kontekstą, neišmetus kaimiškų gyvenamųjų namų tipologijų kaimiškų prisiminimų. Tai buvo kapitalinio kalnų namo kapitalinė renovacija. Viskas bus pagaminta vietoje, kaip pagrindinės medžiagos panaudojant metalą, pušies medieną ir mineralinius užpildus, žmonių darbą ir kompetenciją. Pagrindinė idėja buvo leisti objektams įgyti naudojimą ir sentimentalią vertę po to, kai savininkai jiems atrodys naudingi ir pažįstami, taip pat projektuoti atsižvelgiant į medžiagų transformacinę galią.

Restoranas

100 Bites Dessert

Restoranas Kramtymas kaip dizaino tema, grafiniai portretai, dantų modeliai, garsenybių galvos vaizdiniai vaizdai yra visos pagrindinės savybės, padedančios sužadinti kiekvieno kliento skonio pumpurus. Nuo įmantrių rudų ir baltų grafinių lubų iki baltos supergrafinės sienos, tvarkingai išdėstytos gaminio vitrinos sienos kartu su 100 kramtymo piktogramų, vaizduojančių skirtingus dešimtmečius, painioja turtingo dizaino juodojo humoro skonis.

Firmos Dizainas

Vivifying Minimalism

Firmos Dizainas Pristatymo tikslas buvo sukurti šiuolaikišką erdvę, pritaikant terapiją, pagrįstą pažangiomis technologijomis, kartu siūlant klasikines SPA procedūras. Gautas pasiūlymas buvo sukurti dinamišką erdvę, leidžiančią taupyti mokslo laboratorijas, kartu pridedant pažįstamas šilto klasikinio interjero konotacijas. Pagrindinio vestibiulio įkvėpimas kilo iš zen filosofijos ir dievos kosmoso prigimties. Baltas lavaplasteris nurodo klinikinę baltąją ir mokslinę priežastis, šokolado rudą iš klasikinės paletės, nurodant skoningas žmogaus norų konotacijas.

Medicinos Centras

Neo Derm The Center

Medicinos Centras Jis sukurtas atkartoti linijų temą, o kalkių spalvos paryškinimo užtenka, kad būtų parodytas nuobodus ir energingas šio konkretaus odos priežiūros centro dizainas. Baltų brūkšniuotų linijų sijos driekiasi per visas baltas lubas ir dinamikos dėka driekiasi į aplinkinę erdvę. Poilsio zona, esanti greta registratūros, yra nustatoma ant kalkių spalvos kalkių tono nuo baldų iki kilimo, pabrėžiant jauną ir atjaunintą prekės ženklo esmę, apžvelgiant Viktorijos uostą.

Parodų Ir Derybų Erdvė

All Love in Town Sales Center

Parodų Ir Derybų Erdvė Komercinė erdvė taip pat galėtų būti verslo, o ne meno ir estetikos, veiklos sritis, taip pat teatras ir muziejus. Nemažai dizainerių niekada net nepagalvojo, kad intensyvus žmonių ir aplinkos derinimas tampa toks būtinas, nei kada nors tikėjomės. Mes sukūrėme vidinę erdvę, kuri sukrėtė stygas, kai žmonės į ją įsitraukė, naudodamiesi mažiausiai kainuojančiomis medžiagomis - lemputėmis, „Ping Pong“ ir kalėdiniais dekoravimo rutuliukais. Tai iškėlė legendą apie turto pardavimą apdailos pardavimo užduotis trimis. mėnesių tuo metu visoje pramonėje dėl išskirtinio dizaino.

Žiedas

Moon Curve

Žiedas Gamtos pasaulis nuolat juda, nes balansuoja tarp tvarkos ir chaoso. Iš tos pačios įtampos sukuriamas geras dizainas. Jos stiprybės, grožio ir dinamiškumo savybės kyla iš menininko sugebėjimo kūrybos metu išlikti atviriems šioms priešingybėms. Gatavas kūrinys yra nesuskaičiuojamų pasirinkimų, kuriuos atlikėjas priima, suma. Visos mintys ir jausmai neduos darbo, kuris yra standus ir šaltas, o jausmas ir be jokios kontrolės duoda darbą, kuris nesugeba išreikšti savęs. Dviejų susipynimai bus paties gyvenimo šokio išraiška.