Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Ekologiški Baldai Ir Skulptūra

pattern of tree

Ekologiški Baldai Ir Skulptūra Pasiūlymas dėl skaidymo, kuriame neefektyviai naudojamos spygliuočių dalys; tai yra liekna kamieno viršutinė dalis ir netaisyklingos formos šaknys. Atkreipiau dėmesį į ekologiškus vienmečius žiedus. Persidengiantys organiniai pertvaros modeliai neorganinėje erdvėje sukūrė patogų ritmą. Gaminant produktus iš šio ciklo, organinė erdvinė kryptis vartotojui tampa galimybe. Be to, kiekvieno produkto unikalumas suteikia jiems kur kas didesnę vertę.

Žaislas

Movable wooden animals

Žaislas Įvairūs gyvūnų žaislai juda skirtingais būdais, paprasti, bet linksmi. Abstrakčios gyvūno formos sugeba įsivaizduoti vaikus. Grupėje yra 5 gyvūnai: kiaulė, antis, žirafa, sraigė ir dinozauras. Anties galva juda iš dešinės į kairę, kai jūs jį pakeliate nuo stalo, jums atrodo „NE“; Žirafos galva gali judėti aukštyn ir žemyn; Kiaulės nosis, sraigės ir dinozaurų galvos juda iš vidaus į išorę, kai pasukate uodegas. Visi judesiai priverčia žmones šypsotis ir priversti vaikus žaisti įvairiais būdais, pavyzdžiui, traukti, stumti, pasukti ir pan.

Universiteto Kavinė

Ground Cafe

Universiteto Kavinė Naujoji kavinė „Ground“ skirta ne tik sukurti socialinę sanglaudą tarp inžinerijos mokyklos dėstytojų ir studentų, bet ir skatinti sąveiką tarp kitų universiteto padalinių narių ir tarp jų. Projektuodami mes panaudojome neišpuoštą buvusio seminarų kambario pilamą betoninį tūrį, sluoksniuodami graikinių riešutų lentų, perforuoto aliuminio ir plyšinio plytelių paletę ant erdvės sienų, grindų ir lubų.

Roly Poli, Kilnojamieji Mediniai Žaislai

Tumbler" Contentment "

Roly Poli, Kilnojamieji Mediniai Žaislai Kaip turėti vaivorykštę? Kaip apkabinti vasaros vėją? Mane visada paliečia kai kurie subtilūs dalykai ir jaučiuosi labai patenkinta ir laiminga. Kaip laikyti ir kaip turėti? Užtenka tiek pat, kiek ir šventė. Norėčiau įvairias medžiagas formuoti paprastai ir juokingai. Leiskite vaikams žaisti su jais, kad atpažintų fizinį pasaulį, sužadintų vaizduotę ir padėtų suprasti juos supančią aplinką.

Prabangūs Batai

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Prabangūs Batai Gianluca Tamburini „sandalų / formos brangenybių“ linija, vadinama „Conspiracy“, buvo įkurta 2010 m. Kulnai ir padai yra pagaminti iš tokių medžiagų kaip lengvas aliuminis ir titanas, kurie liejami skulptūrine forma. Tada batų siluetas išryškinamas pusbrangiais akmenimis ir kitais dosniais papuošimais. Aukštosios technologijos ir pažangiausios medžiagos sudaro šiuolaikinę skulptūrą, turinčią sandalo formą, tačiau kurioje vis dar matomas kvalifikuotų italų amatininkų prisilietimas ir patirtis.

Lopšys, Supamosios Kėdės

Dimdim

Lopšys, Supamosios Kėdės Lisse Van Cauwenberge sukūrė šį savotišką daugiafunkcį sprendimą, kuris tarnauja ir kaip supamosios kėdės, ir kaip lopšys, kai dvi „Dimdim“ kėdės yra sujungtos. Kiekviena arkliukas yra pagamintas iš medžio su plieninėmis atramomis ir baigtas graikinių riešutų lukštu. Dvi kėdės gali būti pritvirtintos viena prie kitos dviem sėdynėmis, esančiomis po sėdyne, kad būtų suformuotas kūdikio lopšys.