Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Butikas Ir Salonai

Risky Shop

Butikas Ir Salonai Rizikingą parduotuvę suprojektavo ir sukūrė Piotro Płoski įkurta dizaino studija ir derliaus galerija „smallna“. Užduotis sukėlė daug iššūkių, nes butikas yra antrame daugiabučio namo aukšte, jame nėra vitrinos ir jo plotas yra tik 80 kv. Čia kilo idėja padvigubinti plotą, išnaudojant ir lubų plotą, ir grindų plotą. Pasiekiama svetinga, jauki atmosfera, net jei baldai iš tikrųjų pakabinti aukštyn kojomis ant lubų. Rizikinga parduotuvė sukurta laikantis visų taisyklių (ji net paneigia sunkumą). Tai visiškai atspindi prekės ženklo dvasią.

Auskarai Ir Žiedas

Mouvant Collection

Auskarai Ir Žiedas „Mouvant“ kolekciją įkvėpė kai kurie futurizmo aspektai, tokie kaip italų dailininko Umberto Boccioni pateiktos dinamiškumo ir nematerialiojo daikto materializavimo idėjos. „Mouvant Collection“ auskarai ir žiedas turi kelis skirtingo dydžio aukso fragmentus, suvirintus tokiu būdu, kad būtų sukurta judesio iliuzija ir sukurta daug skirtingų formų, atsižvelgiant į tai, koks kampas jis vizualizuojamas.

Degtinė

Kasatka

Degtinė „KASATKA“ buvo sukurta kaip aukščiausios kokybės degtinė. Dizainas yra minimalistinis tiek butelio formos, tiek spalvų atžvilgiu. Paprastas cilindrinis buteliukas ir ribotas spalvų asortimentas (balta, pilkos spalvos, juodos spalvos) pabrėžia gaminio kristalinį grynumą, minimalistinio grafinio požiūrio eleganciją ir stilių.

Čiuožimas Minkštu Ir Kietu Sniegu

Snowskate

Čiuožimas Minkštu Ir Kietu Sniegu Originalus „Snow Skate“ yra pateiktas visiškai naujo ir funkcionalaus dizaino - iš kietos medžio raudonmedžio ir su nerūdijančio plieno bėgikliais. Vienas pranašumas yra tas, kad galima naudoti tradicinius odinius batus su kulnu, todėl specialių batų nėra. Riedlentės treniruotės pagrindas yra lengva kaklaraiščio technika, nes dizainas ir konstrukcija yra optimizuoti derinant juos su slidės pločiu ir aukščiu. Kitas lemiamas veiksnys yra bėgikų plotis, optimizuojantis slidės ant kieto ar kieto sniego. Bėgiai yra iš nerūdijančio plieno ir pritvirtinti įsukamais varžtais.

Stadionų Svetingumas

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionų Svetingumas Naujųjų „Sky“ namelių projektas yra tik pirmas žingsnis po didžiulės renovacijos programos, kurią „AC Milan“ ir „FC Internazionale“ kartu su Milano savivaldybe vykdo siekdami pertvarkyti „San Siro“ stadioną daugiafunkciame objekte, galinčiame talpinti visus svarbius įvykius, su kuriais susidurs Milanas per artėjančią EXPO 2015 m. Po „skybox“ projekto sėkmės, „Ragazzi & Partners“ įgyvendino idėją sukurti naują svetingumo erdvių koncepciją ant pagrindinio didžiojo San Siro stadiono stendo.

Apšvietimo Struktūra

Tensegrity Space Frame

Apšvietimo Struktūra „Tensegrity“ kosminio rėmo šviesoje naudojamas „RBFuller“ principas „mažiau už daugiau“, kad būtų galima šviestuvą naudoti tik naudojant jo šviesos šaltinį ir elektros laidą. Tamprumas tampa struktūrine priemone, kuria abi kartu veikia ir suspaudimas, ir įtempimas, kad būtų sukurtas iš pažiūros nepertraukiamas šviesos laukas, kurį apibūdina tik jo struktūrinė logika. Jos mastelio keitimas ir gamybos ekonomija kalba apie begalinės konfigūracijos prekę, kurios šviesioji forma grakščiai atlaiko gravitacijos patrauklumą paprastumu, patvirtinančiu mūsų epochos paradigmą: Siekti daugiau, o sunaudoti mažiau.