Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Apšvietimo Struktūra

Tensegrity Space Frame

Apšvietimo Struktūra „Tensegrity“ kosminio rėmo šviesoje naudojamas „RBFuller“ principas „mažiau už daugiau“, kad būtų galima šviestuvą naudoti tik naudojant jo šviesos šaltinį ir elektros laidą. Tamprumas tampa struktūrine priemone, kuria abi kartu veikia ir suspaudimas, ir įtempimas, kad būtų sukurtas iš pažiūros nepertraukiamas šviesos laukas, kurį apibūdina tik jo struktūrinė logika. Jos mastelio keitimas ir gamybos ekonomija kalba apie begalinės konfigūracijos prekę, kurios šviesioji forma grakščiai atlaiko gravitacijos patrauklumą paprastumu, patvirtinančiu mūsų epochos paradigmą: Siekti daugiau, o sunaudoti mažiau.

Konvertuojamas Švietimo Prietaisas

Pupil 108

Konvertuojamas Švietimo Prietaisas 108 mokinys: pigiausias „Windows 8“ konvertuojamas įrenginys, skirtas švietimui. Nauja sąsaja ir visiškai nauja mokymosi patirtis. 108 mokinys, siekdamas geresnių rezultatų švietimo srityje, pereina tiek planšetinius, tiek nešiojamuosius kompiuterius. „Windows 8“ atveria naujas mokymosi galimybes, leidžiančias studentams visapusiškai naudotis jutiklinio ekrano funkcija ir daugybe programų. Dalis „Intel® Education Solutions“, „Mokinys 108“ yra labiausiai prieinamas ir tinkamiausias sprendimas auditorijoms visame pasaulyje.

Pietų Stalas

Chromosome X

Pietų Stalas Valgomojo stalas, skirtas sėdėti aštuoniems žmonėms, bendraujantiems rodyklėmis. Viršuje yra abstraktus X, pagamintas iš dviejų skirtingų detalių, paryškintų gilia linija, o tas pats abstraktus X atsispindi grindyse su pagrindine struktūra. Balta konstrukcija pagaminta iš trijų skirtingų dalių, kad būtų galima lengvai surinkti ir transportuoti. Be to, buvo pasirinktas tiko viršutinės dalies tikmedžio faneruotės ir baltos spalvos kontrastas, kad apatinė dalis būtų pašviesinta, labiau pabrėžiant netaisyklingos formos viršutinę dalį, taip pateikiant užuominą apie skirtingą vartotojų sąveiką.

Optinė Instaliacija

Opx2

Optinė Instaliacija „Opx2“ yra optinė instaliacija, tirianti simbiotinį gamtos ir technologijos santykį. Santykis, kuriame modeliai, pasikartojimas ir ritmas apibūdina tiek natūralias skaičiavimo procesų formas, tiek operacijas. Instaliacijų išskirtinė geometrija, trumpalaikis neskaidrumas ir (arba) tankis yra panašūs į važiavimo kukurūzų lauku reiškinį arba paaiškinami technologijoje, žiūrint į dvejetainį kodą. „Opx2“ sukuria sudėtingą geometriją ir kelia iššūkį tūrio ir erdvės suvokimui.

Nuimamas Švietimo Prietaisas

Unite 401

Nuimamas Švietimo Prietaisas „Unite 401“: puikus duetas švietimui. Pakalbėkime apie komandos darbą. „Unite 401“ yra neįtikėtinai universalus „du viename“ dizainas - idealus studentų įrenginys bendradarbiaujant mokymosi aplinkoms. Planšetinio kompiuterio ir nešiojamojo kompiuterio derinys pateikia galingiausią mobilųjį švietimo sprendimą, kurį suteikia „mgseries“ saugus dizainas už protingiausią kainą.

Biuro Mažos Apimties

Conceptual Minimalism

Biuro Mažos Apimties Interjero dizainas yra susietas su estetiniu, tačiau nefunkcionaliu minimalizmu. Atviro plano erdvę pabrėžia švarios linijos, didelės įstiklintos angos, leidžiančios natūraliai praleisti dieną, leidžiančios linijai ir plokštumai tapti pagrindiniais konstrukciniais ir estetiniais elementais. Stačiakampių trūkumas lėmė poreikį priimti dinamiškesnį erdvės vaizdą, tuo tarpu pasirinkus šviesių spalvų paletę, suderintą su medžiaga ir tekstūra, galima pasiekti erdvės ir funkcijos vienovę. Nebaigta betoninė apdaila pakyla prie sienų, kad būtų kontrastas tarp baltos-minkštos ir grubiai pilkos spalvos.