Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kavinė

Hunters Roots

Kavinė Reaguojant į šiuolaikišką, švarų estetiką, buvo sukurtas interjeras, kurį įkvėpė abstrakčios formos medinės vaisių dėžutės. Dėžutės užpildo erdves ir sukuria svaiginančią, beveik olą primenančią skulptūrinę formą, tačiau tokią, kuri būtų pagaminta iš paprastų ir tiesių geometrinių formų. Rezultatas - švari ir kontroliuojama erdvinė patirtis. Protingas dizainas taip pat padidina ribotą erdvę, praktinius įrenginius paversdamas dekoratyvinėmis savybėmis. Šviestuvai, spintelės ir lentynos prisideda prie dizaino idėjos ir skulptūrinio vaizdo.

Krištolo Šviesos Skulptūra

Grain and Fire Portal

Krištolo Šviesos Skulptūra Iš organinės šviesos kvarco sudaryta mediena ir kvarco kristalai naudoja tvariai gaunamą medieną iš atsargų senosios tiko medienos atsargų. Tuomet dešimtmečius atvėsta saulės, vėjo ir lietaus, mediena ranka formuojama, nušlifuojama, sudeginama ir paruošiama indui, kuriame galima laikyti LED apšvietimą ir naudoti kvarco kristalus kaip natūralų difuzorių. 100% natūralūs nepakeisti kvarco kristalai naudojami kiekvienoje skulptūroje ir yra maždaug 280 milijonų metų senumo. Naudojami įvairūs medžio apdailos būdai, įskaitant Shou Sugi Ban metodą, kai ugnis naudojama išsaugoti ir kontrastingai spalvai.

Apšvietimas

Capsule

Apšvietimas Lempos forma „Capsule“ pakartoja kapsulių, kurios tokios plačiai paplitusios šiuolaikiniame pasaulyje, formas: vaistus, architektūrines struktūras, erdvėlaivius, termosus, vamzdelius, laiko kapsules, kurios daugelį dešimtmečių perduoda žinutes palikuonims. Tai gali būti dviejų tipų: standartinė ir pailgi. Galimos kelių spalvų lempos su skirtingu skaidrumu. Susiejimas su nailono virvėmis lempai suteikia rankų darbo efektą. Universali jo forma buvo nustatyti gamybos ir masinės gamybos paprastumą. Taupymas lempos gamybos procese yra pagrindinis jos pranašumas.

Paviljonas

ResoNet Sinan Mansions

Paviljonas „ResoNet“ paviljoną „Sinan Mansions“ užsako Šanchajuje, kad būtų švenčiami 2017 m. Kinijos Naujieji metai. Jį sudaro laikinas paviljonas ir interaktyvus LED šviesa, „pritvirtinta“ vidiniame paviršiuje. Jame naudojami „Low-Fi“ metodai, skirti vizualizuoti natūralioje aplinkoje vykstančius rezonanso dažnius per visuomenės ir aplinkinių elementų sąveiką, aptiktą LED tinklo. Paviljonas apšviečia viešąją erdvę reaguodamas į vibracijos dirgiklius. Be lankytojų, norinčių pateikti pavasario festivalio norų, jis taip pat gali būti naudojamas kaip performanso scena.

Aptarnavimo Biuras

Miyajima Insurance

Aptarnavimo Biuras Projekto idėja yra „sujungti biurą su miestu“ pasinaudojant aplinka. Svetainė yra toje vietoje, kur apžvelgiamas miestas. Tam pasiekti yra tunelio formos erdvė, einanti per įėjimo vartus iki biuro erdvės galo. Medinė lubų linija ir juodas tarpas, kuriame įmontuoti šviestuvai ir oro kondicionieriai, pabrėžia kryptį į miestą.

Fotelis

Lollipop

Fotelis „Lollipop“ fotelis yra neįprastų formų ir madingų spalvų derinys. Jos siluetai ir spalvų elementai turėjo atrodyti nuotoliniu būdu kaip saldainiai, tačiau tuo pačiu fotelis turėtų tilpti į skirtingų stilių interjerus. „Chupa-chups“ forma sudarė porankių pagrindą, o atlošas ir sėdynė pagaminti iš klasikinių saldainių. „Lollipop“ fotelis yra sukurtas žmonėms, kurie mėgsta drąsius sprendimus ir madą, tačiau nenori atsisakyti funkcionalumo ir patogumo.