Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sąveikos Lentelė

paintable

Sąveikos Lentelė Dažomas yra daugiafunkcis stalas kiekvienam, tai gali būti paprastas stalas, piešimo stalas ar muzikos instrumentas. Norėdami piešti ant stalo paviršiaus, galite naudoti įvairias spalvas, kad galėtumėte kurti muziką su savo draugais ar šeima, o paviršius piešinius pavers melodija spalvų jutikliais. Yra du piešimo būdai: kūrybinis piešimas ir natų piešimas. Vaikai gali piešti bet ką, ką nori sukurti atsitiktine muzika, arba naudoti mūsų sukurtą taisyklę, kad užpildytume spalvą konkrečioje vietoje, kad padarytume darželio rimą.

Stalas, Estakada, Cokolis

Trifold

Stalas, Estakada, Cokolis Trifoldo formą parodo trikampių paviršių derinys ir unikali sulankstoma seka. Jis turi minimalistinį, tačiau sudėtingą ir skulptūrinį dizainą, kiekvienu žvilgsnio kampu atskleidžia unikalią kompoziciją. Dizainas gali būti pritaikytas įvairiems tikslams nepakenkiant jo konstrukciniam vientisumui. „Trifold“ yra skaitmeninių gamybos metodų ir naujų gamybos technologijų, tokių kaip robotika, naudojimo pavyzdys. Gamybos procesas buvo sukurtas bendradarbiaujant su robotų gamybos įmone, kuri specializuojasi metalų lankstyme su 6 ašių robotais.

Papuošalai-Auskarai

Eclipse Hoop Earrings

Papuošalai-Auskarai Yra vienas reiškinys, kuris nuolat sustabdo mūsų elgesį ir sustabdo mus negyvus savo vėžėse. Astrologinis saulės užtemimo reiškinys suintrigavo žmones nuo seniausių žmonijos amžių. Dėl staigaus dangaus užtemimo ir saulės išblukimo vaizduotė iškėlė ilgą baimės, įtarumo ir nuostabos šešėlį. Stulbinantis Saulės užtemimų pobūdis palieka ilgalaikį įspūdį mums visiems. 18K baltojo aukso deimantų užtemimo lanko auskarai buvo įkvėpti 2012 m. Saulės užtemimo. Dizainas bando užfiksuoti paslaptingą saulės ir mėnulio gamtą ir grožį.

Ekologiški Baldai Ir Skulptūra

pattern of tree

Ekologiški Baldai Ir Skulptūra Pasiūlymas dėl skaidymo, kuriame neefektyviai naudojamos spygliuočių dalys; tai yra liekna kamieno viršutinė dalis ir netaisyklingos formos šaknys. Atkreipiau dėmesį į ekologiškus vienmečius žiedus. Persidengiantys organiniai pertvaros modeliai neorganinėje erdvėje sukūrė patogų ritmą. Gaminant produktus iš šio ciklo, organinė erdvinė kryptis vartotojui tampa galimybe. Be to, kiekvieno produkto unikalumas suteikia jiems kur kas didesnę vertę.

Žaislas

Movable wooden animals

Žaislas Įvairūs gyvūnų žaislai juda skirtingais būdais, paprasti, bet linksmi. Abstrakčios gyvūno formos sugeba įsivaizduoti vaikus. Grupėje yra 5 gyvūnai: kiaulė, antis, žirafa, sraigė ir dinozauras. Anties galva juda iš dešinės į kairę, kai jūs jį pakeliate nuo stalo, jums atrodo „NE“; Žirafos galva gali judėti aukštyn ir žemyn; Kiaulės nosis, sraigės ir dinozaurų galvos juda iš vidaus į išorę, kai pasukate uodegas. Visi judesiai priverčia žmones šypsotis ir priversti vaikus žaisti įvairiais būdais, pavyzdžiui, traukti, stumti, pasukti ir pan.