Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tyrimų Prekės Ženklas

Pain and Suffering

Tyrimų Prekės Ženklas Šis dizainas tiria kančias skirtingais sluoksniais: filosofiniu, socialiniu, medicininiu ir moksliniu. Asmeniniu požiūriu, kad kančia ir skausmas yra daugelio veidų ir formų, tiek filosofinių, tiek mokslinių, aš pasirinkau kančios ir skausmo humanizavimą kaip savo pagrindą. Aš ištyriau simbiotinio pobūdžio ir simbiotinių žmonių santykiuose analogijas ir iš šio tyrimo sukūriau personažus, kurie vizualiai atspindi simbiozinius ryšius tarp kančios ir kenčiančiojo bei tarp skausmo ir to, kas jaučiama. Šis dizainas yra eksperimentas, o žiūrovas yra tema.

Skaitmeninis Menas

Surface

Skaitmeninis Menas Eterinis kūrinio pobūdis sukelia kažką apčiuopiamo. Idėja kilo iš vandens panaudojimo kaip elemento, kuris perteikia paviršiaus ir paviršiaus esmę. Dizainerė žavi įsijausti į mūsų tapatybes ir aplinkinių vaidmenį šiame procese. Jam mes „virstame“, kai parodome ką nors iš savęs.

Arbatinukas Ir Arbatinukai

EVA tea set

Arbatinukas Ir Arbatinukai Šis viliojančiai elegantiškas arbatinukas su derančiais puodeliais turi nepriekaištingą užpilą ir yra malonumas iš jo pasimėgauti. Neįprasta šio arbatos puodo forma, kai snapelis susimaišo ir išauga iš kūno, ypač gerai tinka. Puodeliai yra universalūs ir liečiami, kad jie neliktų jūsų rankose skirtingais būdais, nes kiekvienas žmogus turi savo požiūrį į puodelio laikymą. Tiekiamas blizgančiai baltas su sidabruotu žiedu arba juodu matiniu porcelianu su blizgiu baltu dangčiu ir baltais kraštais puodeliais. Viduje įmontuotas nerūdijančio plieno filtras. MATMENYS: arbatinukas: 12,5 x 19,5 x 13,5 puodeliai: 9 x 12 x 7,5 cm.

Laikrodis

Zeitgeist

Laikrodis Laikrodis atspindi „zeitgeist“, kuris yra susijęs su išmaniosiomis, technologinėmis ir patvariomis medžiagomis. Aukštųjų technologijų gaminio veidą vaizduoja pusiau „Torus“ anglies korpusas ir laiko ekranas (šviesos skylės). Anglis, kaip praeities reliktas, pakeičia metalinę dalį ir pabrėžia funkcinę laikrodžio dalį. Tai, kad nėra centrinės dalies, rodo, kad novatoriški LED indikatoriai pakeičia klasikinį laikrodžio mechanizmą. Minkštą foninį apšvietimą galima reguliuoti pagal mėgstamiausią jų savininko spalvą, o šviesos jutiklis stebės apšvietimo stiprumą.

Robotizuota Transporto Priemonė

Servvan

Robotizuota Transporto Priemonė Tai yra ištekliais pagrįstos ekonomikos tarnybinės transporto priemonės projektas, formuojantis tinklą su kitomis transporto priemonėmis. Viena sistema leidžia susisiekti tarpusavyje, o tai padidina keleivių pervežimo efektyvumą, taip pat padidina efektyvumą dėl judėjimo traukinyje (sumažėja FX faktorius, atstumas tarp transporto priemonių). Automobilis turi nepilotuojamą valdymą. Transporto priemonė simetriška: pigiai pagaminta. Jis turi keturis pasukamus varomuosius ratus ir galimybę judėti atbuline eiga: didelių matmenų manevras. Įlaipinimas pagerina keleivių bendravimą.

Maisto Tiektuvas

Food Feeder Plus

Maisto Tiektuvas „Food Feeder Plus“ ne tik padeda vaikams valgyti atskirai, bet ir tėvams reiškia daugiau savarankiškumo. Kūdikiai gali susitvarkyti patys, čiulpti ir kramtyti, kai susmulkinsite tėvų gaminamą maistą. „Food Feeder Plus“ pasižymi didesniu, lanksčiu silikoniniu maišeliu, kuris patenkina augančią kūdikių apetitą. Tai yra būtinas maitinimas, kuris leidžia mažyliams tyrinėti ir saugiai mėgautis šviežiu kietu maistu. Maisto produktai nereikia valyti. Tiesiog įdėkite maistą į silikono maišelį, uždarykite spynelę ir kūdikiai gali mėgautis savarankišku maitinimu šviežiu maistu.