Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
„Wayfinding“ Sistema

Airport Bremen

„Wayfinding“ Sistema Aukšto kontrasto modernus dizainas ir aiški informacija „Hirarchie“ išskiria naująją sistemą. Orientavimo sistema veikia greitai ir teigiamai prisidės prie oro uosto teikiamų paslaugų kokybės. Svarbiausia priemonė naudoti naują šriftą, skiriamąjį rodyklės elementą - skirtingų, didelio kontrasto spalvų įvedimą. Visų pirma tai buvo susiję su funkciniais ir psichologiniais aspektais, tokiais kaip geras matomumas, skaitomumas ir informacijos be kliūčių registravimas. Naudojami nauji aliuminio dėklai su šiuolaikišku, optimizuotu LED apšvietimu. Buvo pridedami ženklų bokštai.

Projekto pavadinimas : Airport Bremen, Dizainerių vardas : Geissert Thomas, Kliento vardas : TEAMGEISSERT.

Airport Bremen „Wayfinding“ Sistema

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.