Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Universiteto Kavinė

Ground Cafe

Universiteto Kavinė Naujoji kavinė „Ground“ skirta ne tik sukurti socialinę sanglaudą tarp inžinerijos mokyklos dėstytojų ir studentų, bet ir skatinti sąveiką tarp kitų universiteto padalinių narių ir tarp jų. Projektuodami mes panaudojome neišpuoštą buvusio seminarų kambario pilamą betoninį tūrį, sluoksniuodami graikinių riešutų lentų, perforuoto aliuminio ir plyšinio plytelių paletę ant erdvės sienų, grindų ir lubų.

Projekto pavadinimas : Ground Cafe, Dizainerių vardas : Bentel and Bentel Architects/Planners, Kliento vardas : Yale University.

Ground Cafe Universiteto Kavinė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.