Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Paciento Stebėjimo Sistema

Touch Free Life Care

Paciento Stebėjimo Sistema Gelbėjimo lova be liečiamojo paviršiaus yra pagaminta iš įterptų lustų, kad būtų galima stebėti fiziologines funkcijas. Pacientai gali kontroliuoti savo čiužinio temperatūrą ir lovos padėtį naudodamiesi intuityvia sąsaja, ir jiems nereikia skambinti slaugytojai. Šį ekraną slaugytoja taip pat naudoja surašytų vaistų ir skysčių apskaitai, kuris siunčiamas į sąsają slaugos punkte. Slaugytojo stoties sąsaja rodo ir įspėja apie bet kokius parametrų, tokių kaip paciento kūno temperatūra, kraujospūdis, miego įpročiai ir drėgmės lygis, pokyčius. Taigi, naudojant tlc, galima sutaupyti daug darbuotojų valandų.

Projekto pavadinimas : Touch Free Life Care, Dizainerių vardas : nikita chandekar, Kliento vardas : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Paciento Stebėjimo Sistema

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.