Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Medinis Žaidimas

BlindBox

Medinis Žaidimas „BlindBox“ yra medinis žaidimas, derinantis galvosūkius su atminties žaidimais ir stiprinantis tokius jausmus, kaip klausa ir prisilietimas. Tai dviejų žaidėjų žaidimas, paremtas savo ruožtu. Žaidėjas, kuris surenka savo marmurus prieš laimėdamas kitą žaidėją. Žaidėjai perkelia horizontalius stalčius, norėdami išlyginti skyles viduryje, kad būtų sukurti vertikalūs keliai, kad rutuliukai galėtų nukristi. Žaidimui reikalingos strateginio mąstymo galimybės, kad būtų užblokuotas jūsų priešininkas, gera atmintis teisingiems judesiams ir didelis dėmesys ten, kur jūsų marmuro juda į.

Projekto pavadinimas : BlindBox, Dizainerių vardas : Ufuk Bircan Özkan, Kliento vardas : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Medinis Žaidimas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.