Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Karoliai Ir Sagės

I Am Hydrogen

Karoliai Ir Sagės Dizainas įkvėptas neoplatoniškos makrokosmoso ir mikrokosmoso filosofijos, matant tuos pačius modelius, atkuriamus visuose kosmoso lygiuose. Remiantis aukso santykiu ir fibonacci seka, karoliai pasižymi matematiniu piešiniu, imituojančiu gamtoje stebimus fitotaksės modelius, matomus saulėgrąžose, ramunėlėse ir įvairiuose kituose augaluose. Auksinis toras žymi Visatą, apgaubtą erdvės-laiko audiniu. „Aš esu vandenilis“ tuo pačiu metu atspindi „Visuotinės dizaino konstantos“ ir pačios Visatos modelį.

Projekto pavadinimas : I Am Hydrogen, Dizainerių vardas : Ezra Satok-Wolman, Kliento vardas : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Karoliai Ir Sagės

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.