Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pietų Stalas

Chromosome X

Pietų Stalas Valgomojo stalas, skirtas sėdėti aštuoniems žmonėms, bendraujantiems rodyklėmis. Viršuje yra abstraktus X, pagamintas iš dviejų skirtingų detalių, paryškintų gilia linija, o tas pats abstraktus X atsispindi grindyse su pagrindine struktūra. Balta konstrukcija pagaminta iš trijų skirtingų dalių, kad būtų galima lengvai surinkti ir transportuoti. Be to, buvo pasirinktas tiko viršutinės dalies tikmedžio faneruotės ir baltos spalvos kontrastas, kad apatinė dalis būtų pašviesinta, labiau pabrėžiant netaisyklingos formos viršutinę dalį, taip pateikiant užuominą apie skirtingą vartotojų sąveiką.

Projekto pavadinimas : Chromosome X, Dizainerių vardas : Helen Brasinika, Kliento vardas : BllendDesignOffice.

Chromosome X Pietų Stalas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.