Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Skaitmeniniai Vartai

National Bank of Greece's i-bank

Skaitmeniniai Vartai „Concept“ parduotuvė, kurioje yra internetinės, mobiliosios ir telefoninės bankininkystės pasiūlymai, ir teikia rekomendacijas. Skaitliuko nėra - klientai parduotuvių kompiuterius naudoja kasdieninėms banko operacijoms atlikti, pvz. užsakymų sudarymas ir ataskaitų peržiūra, padedant parduotuvės 4 asmenų komandai. NBG programą galima rasti „iPad“ ir „iPhone“ prie centrinių „Didžiųjų idėjų“ stendų, privačiose kabinose galima naudoti internetinę ir telefoninę bankininkystę, o interaktyviosios zonos jutikliniai ekranai suteikia lankytojams prieigą prie banko paslaugų ir žaisti žaidimus.

Projekto pavadinimas : National Bank of Greece's i-bank , Dizainerių vardas : Allen International, Kliento vardas : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Skaitmeniniai Vartai

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.