Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Namas

Geometry Space

Namas Šis projektas yra vilos projektas, esantis [SAC Beigan Hill tarptautiniame menų centre] Šanchajaus priemiestyje. Bendruomenės menų centras teikia daugybę kultūrinių veiklų, vila gali būti biure ar studijoje ar namuose, bendruomenės skulptūrų centre yra didelis ežero chirurginis paviršius. , šis modelis yra tiesiai palei ežerą. Ypatingas pastato bruožas yra vidaus erdvė be kolonų, suteikianti didžiausią kintamumą ir kūrybiškumą patalpų erdvei, tačiau taip pat dėl erdvės laisvės ir kintamumo, interjero struktūra, projektavimo technika yra labiau kintama, plečiama geometrija kuria interjero erdvę, taip pat laikydamasi kūrybinių idėjų, kurių siekia [Meno centras]. Padalijamo lygio konstrukcija ir pagrindiniai laiptai yra vidinės erdvės viduryje, o kairioji ir dešinė pusės yra padalijamo lygio laiptai, taigi iš viso yra penki skirtingi erdvę jungiantys vidaus laiptų plotai.

Projekto pavadinimas : Geometry Space, Dizainerių vardas : Kris Lin, Kliento vardas : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Namas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.