Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žiedas

Arch

Žiedas Dizaineris įkvėpimo semiasi iš arkos konstrukcijų formos ir vaivorykštės. Du motyvai - arkos forma ir lašo forma - yra sujungti, kad būtų sukurta viena 3 matmenų forma. Derinant minimalias linijas ir formas bei naudojant paprastus ir įprastus motyvus, gaunamas paprastas ir elegantiškas žiedas, kuris pagamintas drąsiai ir žaismingai, suteikiant erdvės energijai ir ritmui tekėti. Iš skirtingų kampų žiedo forma keičiasi - kritimo forma žiūrima iš priekio kampo, arkos forma žiūrima iš šono kampo, o kryžius - iš viršutinio kampo. Tai suteikia stimuliaciją dėvėtojui.

Žiedas

Touch

Žiedas Paprastu gestu liečiant, jausmas perteikia turtingas emocijas. Per „Touch“ žiedą dizaineris siekia perteikti šį šiltą ir beformį jausmą šaltu ir tvirtu metalu. 2 kreivės yra sujungtos, kad sudarytų žiedą, kuris rodo, kad 2 žmonės turi laikyti rankas. Žiedas keičia savo vaizdą, kai jo padėtis pasukama ant piršto ir žiūrima iš skirtingų kampų. Kai sujungtos dalys yra tarp pirštų, žiedas atrodo geltonas arba baltas. Kai sujungtos dalys yra ant piršto, kartu galėsite džiaugtis ir geltona, ir balta spalva.

Struktūrinis Žiedas

Spatial

Struktūrinis Žiedas Dizainas apima metalinio rėmo struktūrą, kurioje drebulė laikoma taip, kad akcentuojama tiek akmeninė, tiek metalinė rėmo konstrukcija. Konstrukcija yra gana atvira ir įsitikina, kad akmuo yra dizaino žvaigždė. Netaisyklinga druzy forma ir metaliniai rutuliai, laikantys struktūrą kartu, suteikia dizainui šiek tiek švelnumo. Jis yra drąsus, nestiprus ir nešiojamas.

Drabužių Dizainas

Sidharth kumar

Drabužių Dizainas „NS GAIA“ yra šiuolaikiška moteriško drabužių etiketė, kilusi iš Naujojo Delio, turtinga unikalaus dizaino ir audinių gamybos būdų. Prekės ženklas yra didelis protingos gamybos ir visų dalykų, susijusių su važinėjimu dviračiu ir perdirbimu, šalininkas. Šio veiksnio svarba atsispindi pavadinimų stulpeliuose „N“ ir „S“ NS GAIA, reiškiančiuose „Gamta ir tvarumas“. NS GAIA požiūris yra „mažiau yra daugiau“. Etiketė aktyviai dalyvauja lėto mados judėjime užtikrinant, kad poveikis aplinkai būtų minimalus.

Auskarai

Van Gogh

Auskarai Auskarai įkvėpti migdolų medžio žiede, nutapė Van Goghas. Šakų subtilumą atkuria subtilios „Cartier“ tipo grandinėlės, kurios, kaip ir šakos, vingiuoja. Įvairūs brangakmenių atspalviai, nuo beveik baltos iki ryškesnės rausvos, žymi gėlių atspalvius. Žydinčių gėlių sankaupos pavaizduotos skirtingais pjūviais. Pagaminta iš 18k aukso, rožinių deimantų, morganitų, rausvų safyrų ir rausvų turmalinų. Poliruota ir tekstūruota apdaila. Itin lengvas ir nepriekaištingai tinkantis. Tai pavasario atėjimas papuošalo pavidalu.

Rankinės

Qwerty Elemental

Rankinės Kaip ir rašomųjų mašinėlių dizaino raida rodo perėjimą nuo labai sudėtingos vaizdinės formos prie švarios, išklotos paprastos geometrinės formos, „Qwerty-elemental“ yra stiprybės, simetrijos ir paprastumo įkūnijimas. Įvairių amatininkų pagamintos konstruktyvios plieninės dalys yra skiriamasis vizualinis gaminio bruožas, suteikiantis krepšiui architektonišką išvaizdą. Esminis krepšio ypatumas yra du rašomosios mašinėlės raktai, kuriuos pats gamina ir surenka pats dizaineris.