Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sulankstomi Akiniai

Blooming

Sulankstomi Akiniai „Sonja“ akinių dizainą įkvėpė žydinčios gėlės ir ankstyvieji akinių rėmeliai. Derindamas organines gamtos formas ir akinių rėmelių funkcinius elementus, dizaineris sukūrė konvertuojamą daiktą, kuriuo lengvai galima manipuliuoti, suteikiant keletą skirtingų išvaizdų. Produktas taip pat buvo suprojektuotas su praktiška lankstymo galimybe, užimant kiek įmanoma mažiau vietos krepšyje. Lęšiai gaminami iš lazeriu pjaustyto plexiglass su orchidėjų gėlių atspaudais, o rėmeliai gaminami rankiniu būdu, naudojant 18 k auksu dengtą žalvarį.

Daugiafunkciai Auskarai

Blue Daisy

Daugiafunkciai Auskarai "Daisy's" yra sudėtinės gėlės su dviem gėlėmis, sujungtomis į vieną, vidinę ir išorinę žiedlapių dalis. Tai simbolizuoja dviejų, vaizduojančių tikrąją meilę arba aukščiausią ryšį, susipynimą. Dizainas susilieja su ramunėlių gėlės unikalumu, todėl dėvėtojui „mėlyną ramunę“ ji gali būti nešiota įvairiais būdais. Žiedlapių mėlynos safyro pasirinkimas turi pabrėžti vilties, noro ir meilės įkvėpimą. Geltoni safyrai, pasirinkti dėl centrinio gėlių žiedlapio, pritraukia dėvėti džiaugsmą ir pasididžiavimą, suteikdami visišką ramumą ir pasitikėjimą savimi, demonstruodami savo eleganciją.

Pakabukas

Eternal Union

Pakabukas Profesionalios istorikės Olgos Yatskaer amžinoji sąjunga, nusprendusi tęsti naują papuošalų dizainerio karjerą, atrodo paprasta, tačiau kupina prasmės. Kai kurie jame rasdavo keltų papuošalų ar net Heraklio mazgą. Kūrinys vaizduoja vieną begalinę formą, kuri atrodo kaip dvi tarpusavyje sujungtos formos. Šis efektas sukuriamas per tinklelį primenančias linijas, išgraviruotas per kūrinį. Kitaip tariant - abu yra sujungti kaip vienas, o vienas yra dviejų jungtis.

Juvelyrikos Kolekcija

Ataraxia

Juvelyrikos Kolekcija Derinant su mada ir pažangiomis technologijomis, projekto tikslas - sukurti juvelyrinius dirbinius, kurie senus gotikos elementus galėtų paversti nauju stiliumi, aptariant tradicijos galimybes šiuolaikiniame kontekste. Susidomėjęs tuo, kaip gotikinės vibracijos daro įtaką auditorijai, projektas bando išprovokuoti unikalią individualią patirtį žaismingai bendraudamas, tyrinėdamas santykį tarp dizaino ir dėvinčių asmenų. Sintetiniai brangakmeniai, kaip žemesnio lygio ekologinio atspaudo medžiaga, buvo supjaustyti į neįprastai lygius paviršius, kad būtų suteikta jų spalva ant odos ir sustiprinta sąveika.

„Collier“

Eves Weapon

„Collier“ Ievos ginklas pagamintas iš 750 karatų rožės ir baltojo aukso. Jį sudaro 110 deimantų (20,2 ct) ir sudaro 62 segmentai. Visi jie turi du visiškai skirtingus vaizdus: Iš šono segmentai yra obuolio formos, iš viršaus matyti V formos linijos. Kiekvienas segmentas yra padalijamas į šoną, kad būtų sukurtas spyruoklės apkrovos efektas, laikantis deimantus - deimantai laikomi tik tempiant. Tai naudingai pabrėžia blizgesį, blizgesį ir maksimaliai padidina matomą deimanto spindesį. Nepaisant karolių dydžio, jis leidžia sukurti ypač lengvą ir aiškų dizainą.

Žiedas

Wishing Well

Žiedas Savo svajonėse aplankęs rožių sodą, Tippy priėjo linkėjimo, kurį supa rožės. Ten ji pažvelgė į šulinį ir išvydo naktinių žvaigždžių atspindį ir palinkėjo. Naktines žvaigždes vaizduoja deimantai, o rubinas simbolizuoja giliausią jos aistrą, svajones ir viltis, kurias ji padarė norėdama gerai. Šis dizainas pasižymi pritaikytu rožių pjūviu, šešiakampėmis rubino nagomis, pagamintomis iš 14K kieto aukso. Maži lapai yra iškirpti, kad būtų parodyta natūralių lapų tekstūra. Žiedinė juosta palaiko plokščią viršutinę dalį, o šiek tiek įlenkta į vidų. Žiedų dydžiai turi būti apskaičiuojami matematiškai.