Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Krepšys

Totepographic

Krepšys Topografinio dizaino įkvėptas krepšys tarnauja kaip lengvas nešiojimas, ypač tomis dienomis, kurias praleidžiate apsipirkdamas ar vykdydamas pavedimus. „Tote“ krepšio talpa yra kaip kalnas ir jame galima laikyti ar nešti daug daiktų. Orakulas yra bendras maišo struktūra, o topografinis žemėlapis yra paviršiaus medžiaga, kaip ir nelygus kalno paviršius.

Pakabukas

Taq Kasra

Pakabukas „Taq Kasra“, reiškiantis „kasros arka“, yra dabar Irake esančios Sasani karalystės atminimo ženklas. Šis pakabukas, įkvėptas „Taq kasra“ geometrijos ir buvusio suvereniteto didybės, buvusios jų struktūroje ir subjektyvizme, buvo naudojamas šiame architektūriniame metode šiam etosui sukurti. Svarbiausias atributas yra tai, kad modernus dizainas pavertė jį atributu, turinčiu savitą vaizdą, kad šoninis vaizdas atrodytų kaip tunelis ir atneštų subjektyvizmą bei iš priekinio vaizdo sudarytų arkinę erdvę.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Utopia

Moteriškų Drabužių Kolekcija Šioje kolekcijoje Yina Hwang daugiausia įkvėpė formos, kurios yra simetriškos ir asimetriškos kartu su pogrindžio muzikos kultūra. Ji, kurdama šią kolekciją, kurdama funkcionalių, tačiau abstrakčių drabužių ir aksesuarų kolekciją, kuri įkūnys savo patirties istoriją, remdamasi svarbiausiu savęs apkabinimo momentu. Visi projekto atspaudai ir audiniai yra originalūs, o audinių pagrindui ji daugiausia naudojo PU odą, Satiną, Power Mash ir Spandex.

Karolių Ir Auskarų Rinkinys

Ocean Waves

Karolių Ir Auskarų Rinkinys Okeaninių bangų karoliai yra gražus šiuolaikinių papuošalų gabalas. Pagrindinis dizaino įkvėpimas yra vandenynas. Tai yra prabanga, gyvybingumas ir grynumas. Dizaineris panaudojo gerą mėlynos ir baltos spalvos balansą, kad galėtų pamatyti vandenyno purslų bangą. Tai rankų darbo iš 18K baltojo aukso ir aptraukta deimantais ir mėlynu safyru. Karoliai yra gana dideli, tačiau subtilūs. Ji sukurta taip, kad atitiktų visų rūšių aprangą, tačiau labiau tinkama suporuoti su iškirpte, kad ji nepersidengtų.

Spausdinta Tekstilė

The Withering Flower

Spausdinta Tekstilė Vytanti gėlė yra gėlių įvaizdžio galios šventė. Gėlė yra Kinijos literatūroje populiarus dalykas, apibūdinamas kaip personifikacija. Priešingai nei žydinčios gėlės populiarumas, nykstančios gėlės vaizdai dažnai siejami su jinx ir tabu. Kolekcija apžvelgia tai, kas formuoja bendruomenės suvokimą apie tai, kas yra kilnu ir pasibjaurėtina. Sukurtos nuo 100 iki 200 cm ilgio tiulio suknelių, šilkografijos būdu atspausdintos ant permatomų tinklinių audinių, tekstilės technika leidžia atspaudams likti nepermatomiems ir elastingiems ant tinklelio, sukuriant ore paviršiaus atspaudus.

Žiedas

Arch

Žiedas Dizaineris įkvėpimo semiasi iš arkos konstrukcijų formos ir vaivorykštės. Du motyvai - arkos forma ir lašo forma - yra sujungti, kad būtų sukurta viena 3 matmenų forma. Derinant minimalias linijas ir formas bei naudojant paprastus ir įprastus motyvus, gaunamas paprastas ir elegantiškas žiedas, kuris pagamintas drąsiai ir žaismingai, suteikiant erdvės energijai ir ritmui tekėti. Iš skirtingų kampų žiedo forma keičiasi - kritimo forma žiūrima iš priekio kampo, arkos forma žiūrima iš šono kampo, o kryžius - iš viršutinio kampo. Tai suteikia stimuliaciją dėvėtojui.