Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Laikrodis

Argo

Laikrodis „Argo by Gravithin“ yra laikrodis, kurio dizainą įkvėpė sekstantas. Jame yra išgraviruotas dvigubas ratukas, galimas dviem atspalviais: „Giliai mėlyna“ ir „Juodoji jūra“, kad pagerbtų mitinius „Argo“ laivo nuotykius. Jos širdis plaka dėl šveicariškos „Ronda 705“ kvarco judesio, o safyro stiklas ir stiprus 316L šlifuotas plienas užtikrina dar didesnį pasipriešinimą. Jis taip pat yra atsparus 5ATM vandeniui. Laikrodis yra trijų skirtingų spalvų dėklų (aukso, sidabro ir juodo), dviejų spalvų skalių (giliai mėlyna ir juodoji jūra) ir šešių dirželių modelių, dviejų skirtingų medžiagų.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Hybrid Beauty

Moteriškų Drabužių Kolekcija „Hybrid Beauty“ kolekcijos dizainas yra tai, kad išlikimo mechanizmas būtų naudojamas kaip kruopštumas. Pagrindiniai mieli bruožai yra kaspinai, raukinukai ir gėlės. Jie yra perdaryti tradicinėmis malūnėlių ir dekoratyvinės technikos priemonėmis. Tai atkuria seną couture techniką į šiuolaikinį hibridą, kuris yra romantiškas, tamsus, bet ir amžinas. Visas „Hybrid Beauty“ projektavimo procesas skatina tvarumą kuriant nesenstančius dizainus.

Žiedas

Ohgi

Žiedas „Ohgi“ žiedo dizainerė Mimaya Dale su šiuo žiedu perdavė simbolinę žinutę. Žiedo įkvėpimas kilo iš teigiamų prasmių, kurias turi japonų lankstymo gerbėjai ir kiek jie yra mylimi japonų kultūroje. Medžiagai naudojama 18K geltonojo aukso ir safyras, jie sukuria prabangią aurą. Be to, sulankstomas ventiliatorius yra ant žiedo kampu, kuris suteikia nepakartojamo grožio. Jos dizainas yra Rytų ir Vakarų vienybė.

Žiedas

Gabo

Žiedas „Gabo“ žiedas buvo sukurtas siekiant paskatinti žmones dar kartą peržvelgti žaismingą gyvenimo pusę, kuri paprastai prarandama sulaukus pilnametystės. Dizainerį įkvėpė prisiminimai stebint sūnų žaidžiantį su jo spalvingu magijos kubu. Vartotojas gali žaisti su žiedu pasukdamas du nepriklausomus modulius. Tai padarius, brangakmenio spalvų rinkiniai arba modulių padėtis gali būti suderinti arba nesutapti. Be žaismingo aspekto, vartotojas gali pasirinkti, ar kasdien dėvėti kitokį žiedą.

Žiedas

Dancing Pearls

Žiedas Šokantys perlai tarp riaumojančių jūros bangų, tai yra vandenyno ir perlų įkvėpimo rezultatas ir tai yra 3D modelio žiedas. Šis žiedas sukurtas derinant auksą ir spalvingus perlus su specialia struktūra, įgyvendinančiu perlų judėjimą tarp riaumojančių vandenyno bangų. Vamzdžio skersmuo pasirinktas gero dydžio, todėl dizainas yra pakankamai tvirtas, kad modelį būtų galima pagaminti.

Juvelyrikos Kolekcija

Biroi

Juvelyrikos Kolekcija Biroi – tai 3D spausdinta papuošalų serija, kurią įkvėpė legendinis dangaus feniksas, kuris metasi į liepsnas ir atgimsta iš savo pelenų. Dinamiškos struktūrą formuojančios linijos ir paviršiuje išplitęs Voronojaus raštas simbolizuoja feniksą, kuris atgyja nuo degančių liepsnų ir skrenda į dangų. Raštas keičia dydį, kad tekėtų per paviršių, suteikdamas struktūrai dinamiškumo pojūtį. Dizainas, kuris savaime parodo skulptūrą, suteikia dėvėtojui drąsos žengti žingsnį į priekį, išryškinant savo unikalumą.