Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vidaus Namas

Seamless Blank

Vidaus Namas Tai yra namas, kuriame pristatomas unikalus šeimininkės gyvenimo būdas, kuris yra grafikos dizainerio ir verslininko namai. Dizainerė pristato natūralias medžiagas, kad iliustruotų šeimininkės pageidavimus ir išsaugotų tuščias vietas, kad galėtų užpildyti šeimos nario daiktus. Virtuvė yra namo centras, specialiai suprojektuotas erdvinis vaizdas šeimininkei ir įsitikinkite, kad tėvai gali pamatyti bet kur. Namas su balto granito besiūlių grindų danga, itališka mineraline tapyba, skaidraus stiklo ir baltų miltelių danga, kad būtų atskleistos elegantiškos medžiagų detalės.

Vidaus Namas

Warm loft

Vidaus Namas Pramoninio stiliaus namas iš šiltų medžiagų. Šis namas paruošia keletą funkcijų klientams, skatinantiems gyvenimo kokybę. Dizaineris bandė sujungti vamzdžius prie kiekvienos erdvės ir sujungė medžio, plieno ir ENT vamzdžius, kad iliustruotų klientų gyvenimo istoriją. Šis namas įneša tik keletą spalvų ir paruošia daugybę sandėliavimo vietų, nesiskiria nuo įprasto pramoninio stiliaus.

Rūbinė

Sopron Basket

Rūbinė „Sopron Basket“ yra profesionali moterų krepšinio komanda, įsikūrusi Sopronyje, Vengrijoje. Kadangi jos yra viena sėkmingiausių Vengrijos komandų, turinčių 12 nacionalinio čempionato taurių ir užimančią antrąją vietą Eurolygoje, klubo vadovybė nusprendė investuoti į naują drabužinių komplektą, kad turėtų gana prestižinį klubo vardu pavadintą įrenginį, atitinkantį žaidėjo poreikius geriau, motyvuokite juos ir skatinkite jų vienybę.

Mišraus Naudojimo Architektūra

Shan Shui Plaza

Mišraus Naudojimo Architektūra Įsikūręs istoriniame Siano mieste, tarp verslo centro ir TaoHuaTan upės, projekto tikslas yra ne tik susieti praeitį ir dabartį, bet ir miestą bei gamtą. Įkvėptas „Peach“ žiedų pavasario kinų pasakos, projektas siūlo gyventi ir dirbti rojuje, sukuriant artimą ryšį su gamta. Kinijos kultūroje kalnų vandens filosofija (Šan Šui) turi esminę žmogaus ir gamtos santykio prasmę, todėl pasinaudodamas vandeningu vietovės kraštovaizdžiu, projektas siūlo erdves, atspindinčias Šan Šui filosofiją mieste.

Ligoninė

Warm Transparency

Ligoninė Paprastai ligoninė paprastai yra erdvė, kurios natūrali spalva ar medžiaga yra prastos dėl dirbtinės struktūros medžiagos, siekiant pagerinti funkcionalumą ir efektyvumą. Todėl pacientai jaučia, kad yra atskirti nuo savo kasdienio gyvenimo. Reikėtų atsižvelgti į patogią aplinką, kurioje pacientai galėtų praleisti ir be streso. TSC architektai suteikia atvirą, patogią erdvę, nustatydami L formos atvirų lubų erdvę ir didelius karnizus naudodami daugybę medienos medžiagų. Šiltas šios architektūros skaidrumas sieja žmones ir medicinos tarnybas.

Gyvenamasis Namas

Slabs House

Gyvenamasis Namas Plokštės namas buvo suprojektuotas taip, kad būtų galima derinti statybines medžiagas, derinant medieną, betoną ir plieną. Dizainas yra iš karto hipermodernus, tačiau atsargus. Didžiuliai langai yra tiesioginis židinio taškas, tačiau betoninėmis plokštėmis jie yra apsaugoti nuo oro sąlygų ir gatvės vaizdo. Sode yra labai daug žemės, tiek pirmame aukšte, ir tai leidžia gyventojams jaustis susijusiais su gamta, nes jie sąveikauja su turtu, sukurdami unikalų srautą judant nuo įėjimo į gyvenamąsias zonas.