Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baseinai

Termalija Family Wellness

Baseinai „Termalijos šeimos sveikatingumas“ yra naujausias projektų ciklas, kurį „Enota“ pastatė „Terme Olimia“ per pastaruosius penkiolika metų ir užbaigia visišką SPA komplekso pertvarkymą. Žiūrint iš tolo, naujos tetraedrinių tūrių klasterinės struktūros forma, spalva ir mastelis yra aplinkinių kaimo pastatų klasterio tęsinys, vizualiai tęsiantis į komplekso širdį. Naujasis stogas veikia kaip didelis vasaros atspalvis ir nenaudoja jokios brangios išorinės erdvės.

Interjero Dizainas

Eataly

Interjero Dizainas „Eataly Toronto“ yra pritaikytas atsižvelgiant į mūsų augančio miesto niuansus ir yra skirtas sustiprinti ir papildyti socialinius mainus per universalų puikių itališkų maisto produktų katalizatorių. Tik dera, kad tradicinis ir ištvermingas „passeggiata“ yra „Eataly Toronto“ dizaino įkvėpėjas. Šis nesenstantis ritualas rodo, kad italai kiekvieną vakarą eina į pagrindinę gatvę ir aikštę, pasivaikščioti ir bendrauti bei retkarčiais sustoti baruose ir parduotuvėse. Ši patirčių serija reikalauja naujo intymaus gatvių masto „Bloor and Bay“.

Koplyčia

Coast Whale

Koplyčia Bioninė banginio forma tapo šios koplyčios kalba. Banginis įsirėžė į Islandijos pakrantę. Žmogus gali patekti į savo kūną per mažą žandikaulį ir patirti banginio, žvelgiančio į vandenyną, perspektyvą, kur žmonėms lengviau atsisakyti aplinkos blogėjimo. Atraminė konstrukcija patenka į paplūdimį, kad būtų padaryta kuo mažesnė žala gamtinei aplinkai. Natūralios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos daro šį projektą turistiniu objektu, kuriame reikia saugoti aplinką.

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas

Light Portal

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas „Light Portal“ yra „Yibin Greit Rail Rail City“ bendrasis planas. Gyvenimo būdo reforma rekomenduojama visų amžiaus grupių žmonėms. Šalia Yibin greitųjų geležinkelių stoties, kuri veikė nuo 2019 m. Birželio mėn., „Yibin Greenland Center“ sudaro 160 m aukščio mišrūs „Twin Towers“ bokštai, sujungiantys architektūrą ir gamtą su 1 km ilgio kraštovaizdžio bulvare. Yibinas turi daugiau nei 4000 metų istoriją, kaupdamasis išmintimi ir kultūra, kaip ir upės nuosėdos. Dvigubi bokštai yra lengvas portalas, nukreipiantis lankytojus, taip pat orientyras, kurį gyventojai gali surinkti.

Odontologijos Klinika

Clinique ii

Odontologijos Klinika „Clinique ii“ yra privati ortodontinės klinikos nuomonės formuotojui ir šviesuoliui, kuris taiko ir tiria pažangiausias savo disciplinos technikas ir medžiagas. Architektai sumanė implanto koncepciją, pagrįstą tipišku ortodontiniu didelio tikslumo medicinos prietaisų naudojimu, kaip dizaino principą visoje erdvėje. Vidiniai sienų paviršiai ir baldai sklandžiai susilieja į baltą apvalkalą, kuriame yra geltonos spalvos korianas, kuriame implantuojamos pažangiausios medicinos technologijos.

Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras

Medieval Rethink

Viduramžių Permąstymo Kultūros Centras Viduramžių Rethink buvo atsakymas į privačią komisiją pastatyti kultūros centrą mažam neatskleistam kaimui Guangdongo provincijoje, datuojamam 900 metų Dainų dinastija. Keturių aukštų, 7000 kv. M ploto plotas yra sutelktas į senovinį uolieną, vadinamą Ding Qi akmeniu, kuris yra kaimo kilmės simbolis. Projekto koncepcija grindžiama senovės kaimo istorijos ir kultūros pristatymu, susiejant senąjį ir naująjį. Kultūros centras yra senovės kaimo aiškinimas ir transformacija į šiuolaikinę architektūrą.