Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baldų Komplektas

ChuangHua Tracery

Baldų Komplektas „ChuangHua Tracery“ tinka namų dekoravimui, komercinei erdvei, viešbučiui ar studijai, kurios esmę įkvėpė „ChuangHua“, kiniškos langų grotelių modelis. Naudojant lakštinio metalo lankstymo technologiją ir dažant milteliniais dažais, ryškiai rausvomis spalvomis, išsiskiriančiomis vien tik balta spalva, kuri apšvietė jos šventinę išvaizdą, padarydama jas be metalo kieto, šalto ir sunkaus atvaizdo. Estetiškai paprastas, tvarkingas ir tvarkingas savo konstrukcijos pavidalu, kai šviesa praeina per lazeriu pjaustomą pėdsaką, ant aplinkinių sienų ir grindų iškylantis šešėlis, parodantis grožio žvilgsnį.

Lavinamasis Žaislas

GrowForest

Lavinamasis Žaislas Padėti vaikams suprasti darnaus vystymosi tikslus sausumoje, miškų apsaugą, išsaugojimą ir atkūrimą. Medžiai, tapatūs Taivano vietinėms medienos rūšims - akacijų, smilkalų kedro, Tochigi, Taivano eglės, kamparo medžio ir Azijos eglės. Šiltas medinės tekstūros prisilietimas, unikalus kiekvienos medžio rūšies kvapas ir skirtingų medžių rūšių reljefas. Iliustruota pasakojimų knyga padeda giliau išaiškinti miškų apsaugos sampratą, išmokti Taivano medžių rūšių skirtumų, kartu su paveikslėlių knyga pristatyti išsaugojimo miškų sąvoką.

Tvarumo Lagaminas

Rhita

Tvarumo Lagaminas Surinkimas ir išmontavimas sukurtas siekiant tvarumo. Sukūrus novatorišką vyrių struktūros sistemą, buvo sumažinta 70 procentų dalių, nereikėjo tvirtinti klijų ar kniedžių, nebuvo siuvamas vidinis pamušalas, kuris palengvina taisymą, ir sumažinus 33 procentus krovinių apimties, galiausiai prailginamas lagaminas. gyvenimo ciklas. Visos dalys gali būti perkamos atskirai, norint pritaikyti savo lagaminą ar pakeisti detales, nereikia grąžinti lagamino į remonto centrą, tai taupo laiką ir sumažina transportavimo anglies pėdsaką.

Lauko Metalinė Kėdė

Tomeo

Lauko Metalinė Kėdė Per 60-ąjį dešimtmetį vizionieriai dizaineriai sukūrė pirmuosius plastikinius baldus. Dizainerių talentas kartu su medžiagos universalumu lėmė jos nepakeičiamumą. Tiek dizaineriai, tiek vartotojai tapo priklausomi nuo to. Šiandien mes žinome jo pavojų aplinkai. Vis dėlto restoranų terasos vis dar užpildytos plastikinėmis kėdėmis. Taip yra todėl, kad rinka siūlo mažai alternatyvų. Dizaino pasaulis tebėra retai apgyvendintas plieninių baldų gamintojų, kartais net atkartojantis XIX amžiaus pabaigos dizainą ... Čia gimė Tomeo: moderni, lengva ir sudedama plieninė kėdė.

Žibinto Įrengimas

Linear Flora

Žibinto Įrengimas Linijinę florą įkvėpė skaičius „trys“ iš Bougainvillea, Pingtung County gėlės. Be trijų „Bougainvillea“ žiedlapių, matytų iš apačios, paveikslo variantai ir jų kartotiniai galėtų būti pastebimi skirtingais aspektais. Švęsdami 30-ąsias Taivano žibintų festivalio metines, Pingtung apskrities kultūros reikalų departamentas pakvietė apšvietimo dizaino dailininką Ray Teng Pai sukurti netradicinį žibintą, unikalų formos ir technologijos derinį, siunčiantį pranešimą apie festivalio paveldo pertvarkymą. ir sujungti jį su ateitimi.

Aplinkos Šviesa

25 Nano

Aplinkos Šviesa 25 „Nano“ yra meninis šviesos instrumentas, vaizduojantis efemeriškumą ir pastovumą, gimimą ir mirtį. Dirbdamas su „Spring Pool Glass Industrial CO., LTD“, kurios vizija yra sukurti sistemingą stiklo perdirbimo kilpą tvariai ateičiai, 25 „Nano“ idėjai įkūnyti pasirinko palyginti trapią burbulą kaip terpę, priešingai nei tvirtas stiklas. Instrumente šviesa mirga per visą burbulo ciklą, iškeldama į vaivorykštę panašią spalvą ir šešėlius į aplinką, sukurdama svajingą atmosferą aplink vartotoją.