Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sulankstomos Taburetės

Tatamu

Sulankstomos Taburetės Iki 2050 m. Du trečdaliai žemės gyventojų gyvens miestuose. Pagrindinis „Tatamu“ siekis yra aprūpinti lanksčius baldus žmonėms, kurių erdvė yra ribota, įskaitant tuos, kurie dažnai juda. Tikslas yra sukurti intuityvų baldą, kuriame tvirtumas derėtų su ypač plona forma. Išmatoms įrengti reikia tik vieno sukimo judesio. Nors visi vyriai yra pagaminti iš tvirto audinio, išlaikant lengvą svorį, medinės pusės suteikia stabilumo. Padarius slėgį, dėl išskirtinio mechanizmo ir geometrijos taburetė tik sustiprėja, nes jos gabalėliai užsifiksuoja.

Kėdė

Haleiwa

Kėdė „Haleiwa“ tvarų rotango pynimą paverčia kreivėmis ir išryškina savitą siluetą. Natūralios medžiagos pagerbia amatininkų tradicijas Filipinuose, perdarytas šiais laikais. Suporuotas arba naudojamas kaip teiginys, dėl dizaino universalumo ši kėdė prisitaiko prie skirtingų stilių. Sukūręs formos ir funkcijos, malonės ir stiprybės, architektūros ir dizaino pusiausvyrą, „Haleiwa“ yra toks pat patogus, kaip ir gražus.

Užduočių Lempa

Pluto

Užduočių Lempa Plutonas tvirtai orientuojasi į stilių. Kompaktiškas, aerodinaminis cilindras, kurį skrieja elegantiška rankena, pritvirtinta per kampinį trikojo pagrindą, todėl ją lengviau išdėstyti minkštai, bet sufokusuotai šviesai tiksliai. Jos forma buvo įkvėpta teleskopų, tačiau vietoj žvaigždžių ji siekia sutelkti dėmesį į žemę. Pagaminta naudojant 3D spausdinimą iš plastiko iš kukurūzų, jis yra unikalus ne tik 3D spausdintuvams naudoti pramoniniu būdu, bet ir ekologiškas.

Lempa

Mobius

Lempa „Mobius“ žiedas suteikia įkvėpimo kuriant „Mobius“ lempas. Vienoje lempos juostoje gali būti du šešėliniai paviršiai (ty dvipusis paviršius), aversas ir atbulinė dalis, kurie patenkins universalų apšvietimo poreikį. Jos ypatinga ir paprasta forma yra paslaptingas matematinis grožis. Todėl labiau ritmingas grožis bus įneštas į namų gyvenimą.

Treniruotėms Skirtas Silikoninis Vandens Butelis

Happy Aquarius

Treniruotėms Skirtas Silikoninis Vandens Butelis „Happy Aquarius“ yra saugus ir tinkamas bet kokio amžiaus vandens butelis. Jis pasižymi sklandžiai besišypsančia kreivės forma ir yra patrauklus dvipusėmis spalvomis, suteikia jaunatviškumo, energingumo ir madingumo jausmą. Pagaminta iš 100% perdirbamo maistinio silikono, palaikanti 220 laipsnių temperatūros diapazoną. Nuo C iki -40 laipsnių. C, neišplauta joks plastifikatorius, be BPA. Minkšta liesti paviršiaus danga suteikia šilkinį pojūtį, malonų sulaikymą ir sukibimą. Spyruokliškumas, elastingumas ir tuščiavidurės struktūros ypatybės suteikia buteliui galimybę dirbti kaip rankeną ir kaip lengvą hantelį.

Viešbučio Patogumai

Marn

Viešbučio Patogumai Įkvėpti tradicinių Tainano kultūros šventinių užkandžių (senasis Taivano miestas, pilnas kultūrinio paveldo), pavertę juos viešbučio patogumų rinkiniu, šie šventinių užkandžių serija, vietiniams visada žinoma kaip „Marn“, reiškia išsipildymą. kinų kultūroje; vėžlio formos ryžių pyragas kaip rankinis muilas ir muilo indas, manų pupelių pyragas kaip tualeto reikmenys, tang juanio saldus koldūnas kaip rankų kremas ir garinta bandelė & amp; Tainano rudojo cukraus bandelė kaip arbatos rinkinys. Tainano kultūros paveldas galėtų būti plačiai paplitęs visame pasaulyje, nes viešbutis yra puiki platforma vietos kultūrai skatinti.