Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Sofa-Lova

Umea

Sofa-Lova „Umea“ yra labai seksuali, vizualiai lengva ir elegantiška sofa-lova, skirta ne daugiau kaip trims sėdintiems ir dviem miegantiems žmonėms. Nors aparatinė įranga yra klasikinė „click clack“ sistema, tikroji naujovė kyla iš seksualių linijų ir kontūrų, kurie daro šį gana patrauklų baldą.

Projekto pavadinimas : Umea , Dizainerių vardas : Claudio Sibille, Kliento vardas : M3.

Umea  Sofa-Lova

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.