Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Lempa

Idiomi

Lempa Idiomi; yra trijų savo matmenų lempa ir apšvietimo masyvas gali sukurti skirtingus scenarijus ir praturtinti aplinką tikrai nauja šviesa. Tai nori būti šviesos išraiškos priemonė. Ši lempa primena linijos ir formos grynumo temas, taip pat baltos spalvos savitumą. Idiomi leidžia šviesai palydėti žmogų kasdieniais veiksmais, pojūčiais, jausmais ir akimirkomis. Dėl inovacinio LED potencialo jis gali prisitaikyti prie aplinkinių aplinkinių aplinkų.

Projekto pavadinimas : Idiomi, Dizainerių vardas : Nicolò Caruso, Kliento vardas : Nicolò Caruso.

Idiomi Lempa

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.