Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Didelis Butas

Attractive Arc

Didelis Butas Šis atvejis yra didelių butų su aukštais aukštais aukšte komplektas. Statybos plotas yra 260 kvadratinių metrų. Kūrėjo klientų grupė turėtų būti šeimos, turinčios daugiau gyventojų. Tačiau šios bylos savininkas yra trijų žmonių šeima. Taigi tiksliai išdėstytos originalios struktūros funkcijos atrodo nereikšmingos ir ankštos. Pagal tai mes padarėme palyginti didelius visos erdvės planų išdėstymo pakeitimus. Nutraukę įprastą šeimos išdėstymo režimą. Daugelis funkcijų zonų buvo aptemtos, išskyrus miegamuosius, vonios kambarius ir kt. Tuo tarpu nuosavybės teise priklauso būstas

Projekto pavadinimas : Attractive Arc, Dizainerių vardas : Sheng Tao, Kliento vardas : DEESEN.

Attractive Arc Didelis Butas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.