Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
„Watchface“ Kolekcija

TTMM (after time)

„Watchface“ Kolekcija „ttmm“ pristato „watchface“ programų kolekciją, skirtą išmaniesiems laikrodžiams su juodai baltais 144 × 168 taškų ekranais, tokiais kaip „Pebble“ ir „Kreyos“. Čia rasite 15 paprastų, elegantiškų ir estetiškų laikrodžių programų modelių. Kadangi jie pagaminti iš grynos energijos, jie labiau primena vaiduoklius, o ne tikrus daiktus. Šie laikrodžiai yra ekonomiškiausi ir ekologiškiausi.

Projekto pavadinimas : TTMM (after time), Dizainerių vardas : Albert Salamon, Kliento vardas : TTMM (after time).

TTMM (after time) „Watchface“ Kolekcija

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.