Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gerti kavą ir Saucer

LOA Coffee Cup

Gerti kavą ir Saucer Geriame kavą žymi dienos pradžioje, yra posėdžių pretekstas ir apibrėžia pietų pabaigoje, nepamirštant, kad kai yra pratęsto ​​darbo valandų ir studijų pradžia. Gyvenimas, darbas ir pramoga yra erdvės ir veiklos, susijusios su geriamojo kavos aktą. Tai kodėl puodelio dizainas yra nuolat lėktuvas ketina priimti į "origami", kaip morfologinės išraiškos priemonėmis.

Projekto pavadinimas : LOA Coffee Cup, Dizainerių vardas : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Kliento vardas : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Gerti kavą ir Saucer

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.