Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nuotolinio Valdymo Pultas

STILETTO

Nuotolinio Valdymo Pultas „RC Stiletto“ yra nuotolinio valdymo pultas, dirbantis su giroskopų jutikliais. Dizaino palydovai su elegantiškomis naujų aukštos klasės televizorių detalėmis. „Stiletto“ liekna forma primena stebuklingą lazdą. Jo detalės, nes apatinis dangtelis yra padengtas minkštu lietimu, o išlenkta forma suteikia vartotojui patogų laikymą. Kosmetikos dalis, esanti viršutiniame nuotolinio valdymo pultelio centre, surenka mygtukus ir sukuria vartotojui židinio tašką. Taip pat sukuria tinkinimo lauką. Jų viršelis suteikia grįžtamąjį ryšį.

Projekto pavadinimas : STILETTO, Dizainerių vardas : Vestel ID Team, Kliento vardas : Vestel Electronics Co..

STILETTO Nuotolinio Valdymo Pultas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.