Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Teatro Kėdė

Thea

Teatro Kėdė MENUT yra dizaino studija, orientuota į vaikų dizainą, kurios aiškus tikslas yra atjungti tiltą su suaugusiesiems skirtu dizainu. Mūsų filosofija yra pasiūlyti novatorišką šiuolaikinės šeimos gyvenimo viziją. Pristatome teatro kėdę THEA. Atsisėskite ir dažykite; susikurti savo istoriją; ir paskambink draugams! „THEA“ židinys yra užpakalinė dalis, kurią galima naudoti kaip sceną. Apatinėje dalyje yra stalčius, kuris atidarius slepia kėdės nugarą ir suteikia galimybę „lėlininkui“ išlaikyti tam tikrą privatumą. Vaikai suras pirštų lėles stalčiuose iki sceninių parodų su savo draugais.

Projekto pavadinimas : Thea, Dizainerių vardas : Maria Baldó Benac, Kliento vardas : MENUT.

Thea Teatro Kėdė

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.