Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Elektros Lizdo Dizainas

Easy Socket

Elektros Lizdo Dizainas Neįgalūs, vyresni, laikinai neįgalūs ir sveiki žmonės sudaro šio klausimo pagrindą. Tačiau mano tikslinė auditorija buvo ta, kuriai trūksta rankų, rankų, pirštų ar laikinai neįgalūs žmonės, būtent tie, kurie nesugeba normaliai naudotis ( klasikinis) lizdas ir kištukas.Šį lizdo dizainą įtaisą, kurį mano tikslinė auditorija galėtų lengvai naudoti, naudodama alkūnę, rankų kraštus, kojų pirštus, kulną, ranką, kaip ir mano tikslinė auditorija, aš bandžiau padaryti „Universalų“ Dizainas “.

Projekto pavadinimas : Easy Socket, Dizainerių vardas : Akin Kayiket, Kliento vardas : .

Easy Socket Elektros Lizdo Dizainas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.