Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Lempa

Capsule Lamp

Lempa Iš pradžių lempa buvo sukurta vaikiškų drabužių prekės ženklui. Įkvėpimo semiasi žaislai iš kapsulių, kuriuos vaikai gauna iš prekybos taškų, paprastai esančių parduotuvių vitrinose. Pažvelgus į lempą, galima pamatyti ryškią spalvingų žaislų kapsulę, kiekviena nešančią norą ir malonumą, žadinantį jaunatvišką sielą. Kapsulių skaičių galima koreguoti ir turinį pakeisti taip, kaip jums patinka. Nuo kasdieninių smulkmenų iki specialių dekoracijų kiekvienas daiktas, kurį dedate į kapsules, tampa unikaliu savo pasakojimu, tokiu būdu išsikristalizuodamas jūsų gyvenimą ir proto būseną tam tikru metu.

Projekto pavadinimas : Capsule Lamp, Dizainerių vardas : Lam Wai Ming, Kliento vardas : .

Capsule Lamp Lempa

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.