Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Vizualinis Tapatumas

Imagine

Vizualinis Tapatumas Tikslas buvo panaudoti formas, spalvas ir dizaino techniką, įkvėptą jogos pozų. Elegantiškai suprojektuotas interjeras ir centras, siūlantis lankytojams ramią patirtį atsinaujinti energijai. Todėl logotipo dizainas, internetinė žiniasklaida, grafiniai elementai ir pakuotės buvo vadovaujamasi aukso pjūviu, kad būtų tobulas vizualinis identitetas, kaip ir tikėtasi, kad centro lankytojai įgytų puikią bendravimo per meną ir centro dizainą patirtį. Dizainerė įkūnijo meditacijos ir jogos patirtį.

Drabužių Kabykla

Linap

Drabužių Kabykla Ši elegantiška drabužių kabykla suteikia sprendimus kai kurioms iš didžiausių problemų – drabužių su siaura apykakle įkišimo, apatinių kabinimo sunkumų ir ilgaamžiškumo. Dizainą įkvėpė sąvaržėlė, kuri yra ištisinė ir patvari, o galutinį formavimą ir medžiagos pasirinkimą lėmė šių problemų sprendimai. Rezultatas yra puikus produktas, palengvinantis galutinio vartotojo kasdienybę, taip pat gražus boutique parduotuvės aksesuaras.

Gyvenamasis

House of Tubes

Gyvenamasis Projektas yra dviejų pastatų, apleisto 70-ųjų ir dabartinės eros pastato, susiliejimas, o juos sujungti skirtas elementas yra baseinas. Tai projektas, kurio pagrindinė paskirtis – 1-oji – 5 narių šeimos rezidencija, 2-oji – meno muziejus, su plačiomis erdvėmis ir aukštomis sienomis priimti daugiau nei 300 žmonių. Dizainas kopijuoja galinio kalno formą – miesto ikoninį kalną. Projekte panaudotos tik 3 apdailos su šviesiais tonais, kad erdvės spindėtų natūralia šviesa, kuri projektuojama ant sienų, grindų ir lubų.

Kavos Staliukas

Sankao

Kavos Staliukas Sankao žurnalinis staliukas, japoniškai „trys veidai“, yra elegantiškas baldas, skirtas tapti svarbiu bet kurios modernios svetainės erdvės simboliu. Sankao remiasi evoliucine koncepcija, kuri auga ir vystosi kaip gyva būtybė. Medžiagos pasirinkimas galėtų būti tik tvarių plantacijų masyvas. Sankao kavos staliukas vienodai sujungia aukščiausią gamybos technologiją su tradiciniu meistriškumu, todėl kiekvienas gaminys yra unikalus. „Sankao“ gaminama iš skirtingų medžio masyvo rūšių, tokių kaip „Iroko“, ąžuolas ar uosis.

Tws Ausinės

PaMu Nano

Tws Ausinės „PaMu Nano“ kuria „nematomas ausyje“ ausines, pritaikytas jauniems naudotojams ir tinkamas daugiau scenarijų. Dizainas pagrįstas daugiau nei 5 000 naudotojų ausų duomenų optimizavimu ir galiausiai užtikrina, kad dauguma ausų bus patogios jas nešiojant net gulint ant šono. Įkrovimo dėklo paviršiuje naudojamas specialus elastinis audinys, kad paslėptų indikatoriaus lemputę per integruotą pakavimo technologiją. Magnetinis siurbimas palengvina valdymą. BT5.0 supaprastina veikimą ir palaiko greitą ir stabilų ryšį, o aptX kodekas užtikrina aukštesnę garso kokybę. IPX6 Atsparumas vandeniui.

Tws Ausinės

PaMu Quiet ANC

Tws Ausinės PaMu Quiet ANC yra aktyvių triukšmą slopinančių tikrų belaidžių ausinių rinkinys, galintis veiksmingai išspręsti esamas triukšmo problemas. Naudojant dvigubą Qualcomm flagmaną Bluetooth ir skaitmeninį nepriklausomą aktyvaus triukšmo slopinimo mikroschemų rinkinį, bendras PaMu Quiet ANC slopinimas gali siekti 40 dB, o tai gali veiksmingai sumažinti triukšmo daromą žalą. Vartotojai gali perjungti tarp praėjimo funkciją ir aktyvų triukšmo slopinimą pagal skirtingus scenarijus tiek kasdieniame gyvenime, tiek verslo reikalais.